4 SUV με 1.400 Turbo βενζίνης και 4x4

Με 140 έως 170 ίππους τα τετρακίνητα 1.4 Chevrolet Trax, Fiat 500X, Jeep Renegade και Opel Mokka

  • -
  • -

Το downsizing έχει μπει για τα καλά και στην κατηγορία των τετρακίνητων SUV. Έτσι, αρκετά μοντέλα εφοδιάζονται ακόμη και με κινητήρα βενζίνης 1.400 κυβικών που χάρη στις νέες τεχνολογίες και την υπερτροφοδότηση συνδυάζουν υψηλή απόδοση με λογική κατανάλωση καυσίμου. Ψάχνοντας στη βάση του gocar.gr με όλα τα μοντέλα/εκδόσεις της ελληνικής αγοράς βρίσκουμε 4 κόμπακτ SUV 1.4 Turbo με τετρακίνηση: τα Chevrolet Trax, Fiat 500X, Jeep Renegade και Opel Mokka. Δείτε τα παρακάτω και έπειτα ψηφίστε στο poll που ακολουθεί ποιο θα προτιμούσατε.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

CHEVROLET TRAX

ΕΚΔΟΣΗ: 1.4Τ LT AWD 140 PS

Με επιθετικά δυναμική αισθητική, τετρακίνηση AWD, τον υπερτροφοδοτούμενο 1.4 με τους 140 ίππους και ανώτερο επίπεδο ποιότητας εξοπλισμού, το μίνι SUV της Chevrolet έχει κάθε λόγο να φουσκώνει από υπερηφάνεια. Με bonus το οδηγικό ενδιαφέρον, την ευρυχωρία και ευελιξία του εσωτερικού και το πλήρες συνολικό ρεπερτόριο του χαρακτήρα του, λαμβάνει δικαιωματικά την θέση του στις πρωτοκλασάτες επιλογές της κλάσης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ Chevrolet Trax 1.4T AWD

 

 

FIAT 500X

ΕΚΔΟΣΗ: 1.4Τ 170HP CROSS 4x4 AUTO

Χωρίς περιστροφές, πρόκειται για το καλύτερο αυτοκίνητο με οικογενειακές περγαμηνές που έχει υπάρξει στη γκάμα της σύγχρονης Fiat. Συνδυάζει τη γοητεία του 500 με την πρακτικότητα και την καθημερινή ευχρηστία που κάθε crossover οφείλει να έχει. Κερασάκι στην τούρτα ο 1.4 Turbo με τους 170 ίππους που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

 

 

JEEP RENEGADE

ΕΚΔΟΣΗ: 1.4Τ LIMITED 170PS AUTO 4x4

Το μικρότερο Jeep είναι και το καλύτερο μοντέλο της μάρκας. Εξαιρετικό στην οδήγηση, προσεγμένο ποιοτικά, ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο, έχει όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των μικρών SUV φέρνοντας νέους πελάτες στη Jeep. Είναι δύσκολο να βρεις άλλα μικρά SUV που να μπορούν να σταθούν επάξια απέναντί του, είτε σε χαρακτήρα είτε σε ικανότητες. Φορολογικό ατού ο 1.4 Turbo των 170 ίππων που συνδυάζεται με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

 

 

OPEL MOKKA

ΕΚΔΟΣΗ: 1.4 Turbo AWD 140 PS Edition

Το Mokka στοχεύει σε αυτούς που ψάχνουν ένα σύγχρονο μικρό 4x4 με στυλάτη εμφάνιση, χώρους για μια μικρή οικογένεια και δυνατότητα να ικανοποιεί τα χόμπι τους (light εκδρομές και extreme sports) και όχι στους ελάχιστους που αναζητούν το απόλυτο off road. Και τα καταφέρνει πολύ καλά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ Opel Mokka 1.4 Turbo 4x4

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...