Peugeot Fractal concept (VIDEO)

H γαλλική εταιρεία αποκάλυψε ένα ηλεκτρικό coupe- cabrio μοντέλο για το Σαλόνι της Φρανκφούρτης

  • -
  • -

Το πρωτότυπο μοντέλο έχει μήκος 3,81 m και πλάτος 1,77 m, ενώ ζυγίζει  μόλις 1.000 κιλά και διαθέτει μία αποσπώμενη οροφή. Το compact σπορ μοντέλο πατάει επάνω σε 19 ιντσών ζάντες και φέρει μικρούς προβόλους τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω τμήμα (0,52 m), κάτι που σύμφωνα με την Peugeot βοηθάει στην ευελιξία του αυτοκινήτου ειδικά μέσα στην πόλη. Επίσης, το Fractal concept εξοπλίζεται με τετρακίνηση και ρυθμιζόμενη αερανάρτηση, επιτρέποντας στο πρωτότυπο να τοποθετηθεί από 7 έως 11 cm απόσταση από το έδαφος.

Εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες των 102 ίππων, με τον καθένα να έχει βρει τη θέση του σε κάθε άξονα ξεχωριστά, ενώ συνεργάζονται με μία μπαταρία 30 kWh, η οποία έχει αρκετό απόθεμα μιας και προσφέρει αυτονομία έως και 450 km. Το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 6,8 sec.

Στο φουτουριστικό εσωτερικό του υπάρχει στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας τοποθετημένη οθόνη αφής 7,7 ιντσών, η οποία λειτουργεί ως infotainment σύστημα του αυτοκινήτου, ενώ έχει δοθεί σημαντικό βάρος στην απόδοση του ηχοσυστήματος, αφού εξοπλίζεται με καλής ποιότητας ηχεία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...