Αυτό είναι το Honda BR-V prototype

Η Honda επεκτείνει τη γκάμα της με ένα νέο 7θέσιο SUV με χαρακτηριστικά πολυμορφικού

  • -
  • -

Όπως είχαμε αναφέρει και στις αρχές του Ιουλίου, η Honda προχώρησε στην παρουσίαση του προπομπού του νέου BR-V, που πραγματοποιήθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας GAIKINDO. To BR-V Prototype είναι ένα 7θέσιο SUV μοντέλο με χαρακτηριστικά MPV και σύμφωνα με τη φωτογραφία που δημοσιοποίησε η ιαπωνική εταιρεία θυμίζει έντονα τα τελευταία μοντέλα, που προστέθηκαν στην γκάμα της Honda. Εκτός από τα εμπρός τραβηγμένα φώτα και την μεγάλη γρίλια, φέρει περιμετρικά μαύρα πλαστικά και μία απόσταση... ασφαλείας από το έδαφος, ενώ κάτω από τον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά αλουμίνια κυρίως για την προστασία της ποδιάς και του πίσω διαχύτη.

Διαβάστε ΕΔΩ για το ολοκαίνουργιο Honda Jazz

Το πρωτότυπο BR-V πατάει επάνω σε 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου και κράτησε την καμπίνα των υπόλοιπων μοντέλων της φίρμας με τη διαφορά της προσθήκης μιας επιπλέον σειράς καθισμάτων. Το μοντέλο εφοδιάζεται με 4κύλινδρο 1.5 i-VTEC κινητήρα 120 ίππων και 145 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται είτε με νέο χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το αυτόματο κιβώτιο CVT.

Δες επίσης την επιστροφή του νέου Honda HR-V

Πληροφορίες θέλουν το αυτοκίνητο παραγωγής να ξεκινήσει τις πωλήσεις του τον Γενάρη στην Ινδονησία, ενώ αργότερα θα περάσει και σε όλες τις υπόλοιπες αγορές τους κόσμου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...