Νέα εμφάνιση για το επερχόμενο Honda Civic

Η 10η γενιά Honda Civic αναμένεται να έχει ριζικές αλλαγές

  • -
  • -

Η Honda μας έχει παρουσιάσει όλα τα… φρέσκα «φρούτα» της, όπως είναι το νέο Civic Type R, το NSX, το νέο Jazz, καθώς και το νέο HR-V, ωστόσο η ιαπωνική φίρμα εργάζεται πολύ σκληρά για τη σχεδίαση, ανάπτυξη και εξέλιξη της νέας γενιάς Honda Civic. Η 10η γενιά του ιαπωνικού μικρομεσαίου πρόκειται να εμφανιστεί το 2017, με σκοπό να διεκδικήσει ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο της αγοράς από τον δυνατό ανταγωνισμό της κατηγορίας του: Volkswagen Golf και Ford Focus.

Όπως είχαμε αναφέρει και ΕΔΩ, σχεδιαστικά το νέο Honda Civic θα έχει ριζικές αλλαγές και συγκεκριμένα θα προσεγγίζει το πρωτότυπο Civic που είχε παρουσιαστεί στο πρόσφατο Σαλόνι της Νέας Υόρκης. Επίσης, θα εξοπλίζεται με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά καλούδια, ενώ θα προσφέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και ασφάλεια στους επιβάτες.

Η ιαπωνική εταιρεία επένδυσε περίπου 284 εκατομμύρια ευρώ στο εργοστάσιο της Αγγλίας για την παραγωγή του νέου Civic, ενώ ταυτόχρονα «έδιωξε» τη γραμμή παραγωγής του CR-V, ώστε να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην κατασκευή του μικρομεσαίου μοντέλου.

*Οι φωτογραφίες είναι κατασκοπευτικές.

Πηγή:www.autoexpress.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...