6 μεταχειρισμένα cabrio κάτω από 2.000 ευρώ

Ποια είναι τα φθηνά «ανοιχτά» μοντέλα που μπορείς (με λίγο ψάξιμο) να βρεις;

  • -
  • -

Αν και η συγκεκριμένη περίοδο είναι οικονομικά δύσκολη για τη χώρα μας, πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν να βρουν ένα αυτοκίνητο για να εκπληρώσουν την φαντασίωση που έχουν από μικροί: ένα cabrio μοντέλο. Κάποτε τα «ανοιχτά» αυτοκίνητα ήταν απλησίαστα, αλλά πλέον αν ψάξεις στην αγορά μεταχειρισμένου μπορείς να βρεις κάτι φθηνό και αξιοπρεπέστατο. Με μία ματιά στις αγγελίες λοιπόν καταλήξαμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε ένα μεταχειρισμένο cabrio μοντέλο από 2.000 ευρώ και κάτω. Αλλά προσοχή, ο έλεγχος πριν την αγορά ίσως σας σώσει από μεταγενέστερα «εξτραδάκια» που ίσως χρειαστεί το καινούργιο-παλιό σας αυτοκίνητο.

1. Fiat Barchetta
Είναι ένα ιταλικό διθέσιο μοντέλο, που μπορεί εμπορικά να μην γνώρισε τεράστια επιτυχία, ωστόσο βλέπουμε συχνά στους δρόμους της Ελλάδας να κυκλοφορούν. Το αντίπαλο δέος στο Mazda MX-5, αλλά με την κίνηση εμπρός.




2. Mazda MX-5
Σταθερή αξία το miata, αλλά δύσκολα βρίσκει κανείς τη δεύτερη γενιά με τα συγκεκριμένα χρήματα. Δεν θα λέγαμε όχι όμως και για την πρώτη γενιά… Άλλωστε, σύντομα θα θεωρείται classic.




3. Mercedes-Benz SLK 200
Μπορεί με λίγο περισσότερο ψάξιμο να βρει κανείς το γερμανικό roadster με τη σκληρή οροφή στα 2.000 ευρώ. Φυσικά, μιλάμε για την πρώτη γενιά, αλλά το «μελανό σημείο» του για τη χώρα μας είναι ο 2λιτρος κινητήρας του.




4. MG F/TF
Ένα διθέσιο και αρκετά σπορ σε εμφάνιση μοντέλο είναι και το MG. Η εταιρία μπορεί να μην υφίσταται πλέον στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι λόγος αυτός να μην αποκτήσεις φθηνά ένα ξεχωριστό πισωκίνητο roadster όπως το MG F ή το μεταγενέστερο TF.




5. Peugeot 306 Cabrio
Ένα αυτοκίνητο που σχεδίασε ο οίκος Pininfarina, αξίζει να το διαλέξει κανείς ως το πρώτο του (και όχι μόνο)  «ανοιχτό» μοντέλο, αρκεί η μαλακή οροφή να είναι σε καλή κατάσταση.




6. Renault Megane Cabrio
Ακόμα ένα μοντέλο γαλλικής εταιρείας μπορεί να βρεθεί σε πολύ προσιτή τιμή, ώστε να κάνεις πραγματικότητα το "ανοιχτό" όνειρό σου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...