Ανανέωση για το Kia Cee’d

To Kia Cee’d facelift φέρει τόσο στιλιστικές, όσο και μηχανολογικές αναβαθμίσεις

  • -
  • -

Η Kia αποκάλυψε επίσημα το ανανεωμένο Cee’d, το οποίο έρχεται με αρκετές αναβαθμίσεις τόσο αισθητικά όσο και μηχανολογικά. Ξεκινώντας από τη σχεδίασή του, η εταιρεία αναβάθμισε το supermini μοντέλο της εξοπλίζοντάς το με νέα σχέδια ζαντών 16 και 17 ιντσών, με φαρδύτερο εμπρός προφυλακτήρας, με χρώμιο γύρω από τους προβολείς ομίχλης και με μια πιο οβάλ εμπρός μάσκα. Στο πίσω τμήμα του μοντέλου συναντάμε έναν νέο προφυλακτήρα και διαφορετικά γραφικά στα LED των φαναριών.

Περνώντας στο εσωτερικό του, σύμφωνα με την εταιρεία οι μηχανικοί της Kia αναβάθμισαν ιδιαίτερα την ηχομόνωση της καμπίνας του ανανεωμένου μοντέλου μειώνοντας τα επίπεδα NVH (Noise Vibration Harshness), τοποθετώντας νέα υλικά που απορροφούν κραδασμούς και απομονώνοντας το εσωτερικό από τους εξωτερικούς ήχους.

Η σημαντικότερη όμως αναβάθμιση επικεντρώνεται στα μηχανολογικά σύνολα με τα οποία εφοδιάζεται το ανανεωμένο cee’d. Θα προσφέρεται πλέον με 3κύλινδρο 1.0 ecoTurbo κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 100 και 120 PS και 172 Nm ροπής. Επίσης, στους βενζινοκινητήρες θα διατίθεται ο 1.6 GDI των 128 PS και ο 1.4 MPI των 100 PS. Στο στρατόπεδο των diesel κινητήρων, υπάρχει ο 1.6 CRDi των 110 ίππων, καθώς και ο πιο σβέλτος 1.600άρης, ο οποίος αναβαθμίστηκε και η απόδοσή του από 128 είναι πλέον 136 PS και 285 Nm ροπής. Η Kia θα προσφέρει στον αποδοτικότερο diesel κινητήρα και την επιλογή του νέου κιβώτιου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων,  με τον οποίο οι εκπομπές ρύπων είναι μόλις 109 g/km CO2. Τα υπόλοιπα μοτέρ συνδυάζονται με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ ο 1.6 GDI μπορεί να εξοπλίζεται προαιρετικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Στην κορυφή της γκάμας Cee’d βρίσκεται το GT-Line, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΕΔΩ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...