Νέες πληροφορίες για το Fast & Furious 8

Τουλάχιστον 3 ταινίες Fast & Furious αναμένονται ακόμα

  • -
  • -

O Vin Diesel αποκάλυψε μέσω του Instagram ότι το επόμενο sequel της ταινίας Fast & Furious πρόκειται να γυριστεί στην Νέα Υόρκη (ή τουλάχιστον κάποιες σκηνές σίγουρα θα είναι στο «μεγάλο μήλο») και ότι η κυκλοφορία της 8ης συνέχειας αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι του 2017. Τις πληροφορίες τις μαρτυρά η νέα φωτογραφία της ταινίας, ενώ ο πρωταγωνιστής της ταινίας είχε αφήσει κάποια υπονοούμενα σε γνωστή live εκπομπή της Αμερικής.

Επίσης, ο ηθοποιός Dwayne “The Rock” Johnson επιβεβαίωσε πρόσφατα, ότι θα συμμετέχει στο cast της επόμενης ταινίας μαζί με τον Kurt Russel, ο οποίος θα έχει έναν πιο ενεργό ρόλο σε σχέση με το Furious 7. Όσον αφορά τη σκηνοθεσία, το πιθανότερο σενάριο είναι να αναλάβει πάλι ο Justin Lin και δεν είναι απίθανο να δούμε νέους χαρακτήρες.

Όσοι περιμένετε ότι η συγκεκριμένη ταινία έχει… τραβήξει πολύ, τότε αξίζει να αναφέρουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο πρόεδρος της Universal είχε δηλώσει ότι αναμένονται ακόμα 3 ταινίες μετά την 7η συνέχεια, κάτι που φαίνεται απολύτως εφικτό μιας και τα έσοδα –ειδικά- των δύο τελευταίων ταινιών σημειώσανε ρεκόρ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...