Ειδική έκδοση BMW 435i ZHP Coupe

H παραγωγή του θα περιοριστεί στις 100 μονάδες και θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2015

  • -
  • -

Η ειδική έκδοση BMW 435i ZHP Coupe κατασκευάστηκε για να τιμήσει το γνήσιο πακέτο αναβάθμισης ZHP, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά το 2003 έως το 2006 στην 3άρα E46. Το νέο γερμανικό δημιούργημα φέρει αεροδυναμικά βοηθήματα της M Performance, που περιλαμβάνει ανθρακονημάτινο τμήμα στον εμπρός προφυλακτήρα και από το ίδιο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί για τον πίσω διαχύτη. Ακόμα το αυτοκίνητο διαθέτει μαύρη εμπρός γρίλια και η απόχρωσή του θα είναι αποκλειστικά είτε σε λευκό είτε σε μαύρο χρώμα.

Το σύστημα εξαγωγής είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει το πακέτο Track Handling, το οποίο περιλαμβάνει σπορ ανάρτηση, ειδικό σύστημα διεύθυνσης, Μ Sport φρένα και 18 ιντσών ζάντες σε ασημί χρώμα.

Κάτω από το καπό υπάρχει τοποθετημένος ο 6κύλινδρος TwinPower τούρμπο 3.0 κινητήρας και με τη βοήθεια του τμήματος Μ αποδίδει πλέον 338 ίππους και 449 Nm ροπής. Το αποτέλεσμα των αναβαθμίσεων είναι να κατεβάσουν κατά 0,2 sec σε σχέση με την απλή 435i Coupe τη διαδικασία του 0-100 km/h. Η ΖΗΡ εξοπλίζεται και με Μ Sport πακέτο και φυσικά με μπλοκέ διαφορικό του τμήματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...