H GLE Coupe στη νέα ταινία Jurassic World (VIDEO)

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη τον Ιούνιο

  • -
  • -

Η Mercedes Benz δημοσιοποίησε δύο βίντεο, στα οποία απεικονίζονται αρκετά μοντέλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Πιο συγκεκριμένα, στην ταινία Jurassic World ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, σημαντικό ρόλο έχουν οι G-Class, G 63 AMG 6x6, Sprinter και Unimog. Ωστόσο, αρκετές σκηνές της ταινίας πραγματοποιήθηκαν «κεκλεισμένων» των θυρών, μιας και χρησιμοποιήθηκε ακόμα ένα μοντέλο της Mercedes, το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα. Αυτό είναι η νέα GLE Coupe.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Mercedes στο τμήμα του Marketing, Dr.Jens Thiemer, το ντεμπούτο της M-Class έγινε το 1997 στην ταινία «The Lost World: Jurassic Park», ενώ σήμερα, 18 χρόνια μετά, η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει ένα ακόμα σημαντικό μοντέλο τη φίρμα.

Λίγα λόγια για την ταινία
Το Jurassic World διαδραματίζεται 22 χρόνια μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο Jurassic Park. Πλέον έχει κατασκευαστεί ένα ψυχαγωγικό πάρκο, το οποίο έχει ανοίξει και… κόβει εισιτήρια, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται διάφορα πειράματα επάνω στους δεινόσαυρους. Η ταινία θα ντεμπουτάρει στις 12 Ιουνίου και πρωταγωνιστές είναι οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...