Η τρίαινα της Maserati πάνω σε ένα ποδήλατο

Σε συνεργασία με την εταιρεία ποδηλάτων Look, το έμβλημα της Maserati θα κοσμήσει έναν ανθρακονημάτινο σκελετό ποδηλάτου για εκλεκτούς αναβάτες

  • -
  • -

Για τους περισσότερους, το ιδανικό μέσο για τη διαδρομή Παρίσι-Μόντενα θα ήταν ένα σπορ GT κουπέ όπως η Maserati GranTurismo. Υπάρχει όμως και μια μερίδα ανθρώπων που πετάει τη σκούφια της για να κάνει πετάλι. Γι’ αυτούς ακριβώς, διοργανώνεται στις 4-9 Ιουλίου μια ποδηλατική βόλτα που θα ξεκινά από το Παρίσι και θα τερματίζει στη Μόντενα, όπου βρίσκεται και το αρχηγείο της Maserati. Κατά βάση πρόκειται για μια ενέργεια που στοχεύει ανθρώπους με αρκετά βαθύ πορτοφόλι, η οποία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και διαδρομή επιλεγμένη για το φυσικό της κάλλος.

Ωστόσο με αυτή την αφορμή, η Maserati θα κοσμήσει με το σήμα της ένα επετειακό και περιορισμένης παραγωγής ποδήλατο της εταιρείας Look, το 695 Aerolight Maserati. Πρόκειται για ένα από τα πλέον high-end ποδήλατα της Look, φτιαγμένο φυσικά από ανθρακονήματα και βάρος που ανάλογα με τους τροχούς είναι μεταξύ 6,84 και 7,65 κιλών. Εάν σας ενδιαφέρει (και ανεξάρτητα από το εάν θα πάρετε μέρος στο Παρίσι-Μόντενα) οι παραγγελίες κλείνουν αυστηρά στις 8 Μαΐου με τιμή στα 4.699 ευρώ για το σκελετό (με τιμόνι και πετάλια) ή στα 7.999 ευρώ για ολόκληρο το ποδήλατο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...