Περισσότερα τεχνικά για τη νέα Ford Mustang (VIDEO)

H Ford δημοσίευσε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας Mustang

  • -
  • -

Στις 20-21 Μαΐου θα γνωρίσουμε από κοντά τη νέα Mustang, μιας και θα παρευρεθούμε στην πανευρωπαϊκή παρουσίασή του, αυτοκίνητο που -αναμφιβολα- κουβαλάει βαρύ όνομα στην πλάτη του. Η Ford όμως δεν άντεξε την αναμονή και μας αποκάλυψε εχθές περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου sportscar αυτοκινήτου, τόσο για τον 5λιτρο, όσο και για τον 2,3 lt EcoBoost κινητήρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 5λιτρος V8 αποδίδει 421 ίππους και 530 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η διαδικασία των 0-100 km/h ολοκληρώνονται σε 4,8 sec. Αρκετοί όμως είναι και εκείνοι που επιθυμούν το ισχυρό μοντέλο, αλλά θέλουν και την μικρή κατανάλωση. Η Ford έδωσε τη λύση, εφοδιάζοντας τη νέα Mustang με τον 2.3 EcoBoost των 317 ίππων και 432 Nm ροπής. Το coupe μοντέλο χρειάζεται 5,8 sec για να φτάσει τα 100 km/h από στάση και με μέση κατανάλωση μόλις 8 lt/ 100 km.

H Ford ανακοίνωσε ότι όλα τα ευρωπαϊκά Mustang θα εξοπλίζονται με το πακέτο Performance, το οποίο περιλαμβάνει υψηλής απόδοσης φρένα και αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης. Επίσης, η Mustang έρχεται με 4 διαφορετικές επιλογές οδήγησης, τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο οδηγός: Normal, Sport+, Track και Snow/Wet, ενώ προαιρετικά διατίθεται και το Launch Control.  Ακόμα, το νέο μοντέλο θα εξοπλίζεται με ακόμα περισσότερα «καλούδια» , όπως είναι τα HID φώτα, πίσω διαχύτης, 19 ιντσών ζάντες, διζωνικός κλιματισμός, 9 ηχεία και 8 ίντσες οθόνη με εγκατεστημένο το σύστημα SYNC της Ford.

Η Ford Ευρώπης έχει δεχτεί ήδη 2.200 προ-παραγγελίες και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να παραδοθούν τον Ιούλιο (Οκτώβριο για την Αγγλία).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...