Πλησιάζει το νέο Opel Astra

Αν κρίνουμε από τη μείωση του καμουφλάζ στα αυτοκίνητα των δοκιμών εξέλιξης της νέας γενιάς Astra, η παρουσίαση του μοντέλου πάει πιθανότατα για το Σεπτέμβρη

  • -
  • -

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κατασκοπευτικές φωτογραφίες από ένα «μουλάρι» της νέας γενιάς Astra στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αν και χρησιμοποιείται το αμάξωμα του υπάρχοντος μοντέλου (Astra K) τα μηχανικά μέρη είναι του νέου και μάλιστα αν κρίνουμε από το καμουφλάζ που συνεχώς μειώνεται, οι δοκιμές προχωρούν κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο μοντέλο θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα γι’ αυτό και θα είναι σημαντικά πιο ελαφρύ (έως και 100 κιλά), ώστε να διευκολύνει και το έργο της νέας γενιάς κινητήρων της εταιρείας, ρίχνοντας τα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων.

Στη νέα του γενιά το Astra φαίνεται ότι θα απωλέσει την έκδοση GTC, διατηρώντας μόνο την 5θυρη, τη στέισον και τη σεντάν. Ωστόσο, η έκδοση OPC θα παραμείνει, με μεγάλες πιθανότητες να κινείται από έναν 1.600άρη τούρμπο κινητήρα. Ερωτηματικό παραμένει η αρχιτεκτονική της πίσω ανάρτησης, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα είναι ημιάκαμπτος άξονας ή ανεξάρτητη διάταξη.

Η έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο είναι ο πιθανότερος τόπος όπου θα δούμε το νέο δημιούργημα της Opel στην τελική του μορφή. Είναι λοιπόν βέβαιο ότι μέχρι τότε θα έχουν έρθει στο φως και πολλές ακόμα πληροφορίες.

Πηγή: worldcarfans

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...