H νέα Skoda Fabia βραβεύτηκε στα Red Dot Awards

H νέα Fabia απέσπασε τον τίτλο του «Red Dot Award: Product Design»

  • -
  • -

Ειδικοί από διάφορες χώρες ξεχώρισαν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της νέας Skoda Fabia απονέμοντας τον τίτλο Red Dot Award:Product Design. Να θυμίσουμε ότι αυτή ήταν η 8η διάκριση ενός μοντέλου της τσέχικης εταιρείας στο Red Dot Award.

Η επιτροπή έλαβε υπόψη της διάφορα κριτήρια, όπως το επίπεδο καινοτομιών, την πρακτικότητα, την εργονομία και την αξιοπιστία. Το οικολογικό αποτύπωμα και η ευρυχωρία για τους επιβάτες, ήταν μερικοί ακόμη από τους παράγοντες που χάρισαν στη νέα Fabia αυτή τη διάκριση, σε έναν διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό σχεδίασης. «Η νέα Fabia είναι πιο δυναμική και ολοκληρωμένη όσο ποτέ άλλοτε. Είναι η πιο συναισθηματική Fabia που έχει υπάρξει έως τώρα. Η βράβευση από το Red Dot μας δικαιώνει και μας δείχνει πως η νέα σχεδιαστική μας γλώσσα κινείται προς την σωστή κατεύθυνση» δήλωσε ο Jozef Kabaň, επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας της Skoda.  

Πέρα από την σχεδίαση, η νέα Skoda Fabia έχει ήδη θέσει νέα δεδομένα στους τομείς της τεχνολογίας και της ασφάλειας. Η νέα Fabia είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο, με μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας. Προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία της και έως 19 ‘Simply Clever’ διευκολύνσεις σε συνδυασμό με πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...