Η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της Seat

Με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα, το 2014 ήταν το καλύτερο έτος στην ιστορία της ισπανικής εταιρείας

  • -
  • -

Χάρη στην αύξηση των πωλήσεων το 2014, η Seat έκλεισε τη χρονιά με 7.497 δις ευρώ συνολικό κύκλο εργασιών. Είναι το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα στην ιστορία της και ισοδυναμεί με 15,8% βελτίωση σε σχέση με το 2013. Το μετά φόρων αποτέλεσμα της ανήλθε σε ζημία 66 εκατομμύριων ευρώ και είναι βελτιωμένο κατά 56% σε σχέση με το 2013.

Πολύ βασική ήταν και η μετακίνηση του κύριου όγκου των πωλήσεων στο Leon, το οποίο είναι το πιο κερδοφόρο μοντέλο της εταιρείας, όπως τόνισε ο Jürgen Stackmann, Πρόεδρος της Seat, ενώ το Ibiza είναι ο δεύτερος πυλώνας της μάρκας.

Το 2014, η Seat συνέχισε να επενδύει στο R&D προκειμένου να διευρύνει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιό της και να αυξήσει τις εμπορικές επενδύσεις της. Το 2014 η Seat πραγματοποίησε συνολικές επενδύσεις σε R&D 457 εκατομμυρίων ευρώ ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια έχει επενδύσει περισσότερα από 2,6 δις ευρώ.

Η αύξηση των πωλήσεων και της παραγωγής επέτρεψε την πρόσληψη 800 νέων εργαζόμενων κι έτσι η Seat διατήρησε τη θέση της ως ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς εργοδότες της Ισπανίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...