Πάει για Φρανκφούρτη η C-Class Coupe

Η κουπέ έκδοση της μεσαίας Mercedes-Benz θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον προσεχή Σεπτέμβριο

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε ότι η C-Class Coupe θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης, λέγοντας μάλιστα ότι το σχήμα της θα είναι πιο εκλεπτυσμένο ακόμα κι από αυτό της S-Class Coupe. Το χαμηλότερο ύψος, οι πιο κεκλιμένες εμπρός κολόνες και το ρευστό προφίλ θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Το ακόμα καλύτερο βέβαια είναι ότι υπάρχουν κι άλλες δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες το νέο μοντέλο θα είναι «καλύτερο να το οδηγείς απ’ ότι να το βλέπεις», κάτι που σημαίνει ότι θα έχει κι αρκετές αναβαθμίσεις στο πλαίσιο και την ανάρτηση σε σχέση με τη σεντάν έκδοση.

Από την άλλη, οι περισσότεροι κινητήρες της γκάμας αναμένονται να είναι κοινοί με της σεντάν C-Class, με βασική βενζινοκίνητη έκδοση τη 2λιτρη C200 των 184 ίππων. Η κορυφαία έκδοση AMG θα έχει τον 4λιτρο V8 biturbo της C63 AMG σεντάν με απόδοση 476 ή 510 ίππων, ανάλογα με το εάν μιλάμε για την «απλή» ή την «S» επιλογή.

Η κουπέ θα είναι η τρίτη έκδοση αμαξώματος της νέας C-Class μετά τη σεντάν και την Estate (στέισον), ενώ θα ακολουθήσει η ανοιχτή έκδοση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...