Toyota Auris facelift με πιο πράσινα μοτέρ

Η Toyota θα παρουσιάσει την άλλη εβδομάδα στη Γενεύη το ανανεωμένο Auris, το οποίο δέχτηκε μικρές αλλά σημαντικές πινελιές «φρεσκαρίσματος»

  • -
  • -

Η Toyota θα παρουσιάσει το ανανεωμένο Auris στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο έχει μικρές αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Στην εμπρός μάσκα συναντάμε μία πιο κοφτερή γρίλια, πιο επιθετικά φανάρια και έναν νέο προφυλακτήρα, ωστόσο η εταιρεία δεν δημοσιοποίησε ακόμα καμία επίσημη φωτογραφία για το πίσω τμήμα, αλλά αναμένουμε διαφορετικά φωτιστικά σώματα και ίσως έναν νέο προφυλακτήρα.

Η φωτογραφία του εσωτερικού δείχνει τη συνέχιση του απλού και λιτού κοκπιτ που είχε και στο απερχόμενο μοντέλο με μικρές αλλαγές στο υλικό που χρησιμοποιήθηκε, στην σχεδίαση των αεραγωγών και στη θέση του old school ρολογιού. Το τελευταίο βρήκε τη θέση του ακριβώς δίπλα από την μεγάλη οθόνη αφής, που βρίσκεται στο κέντρο της κονσόλας.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Auris hatchback και στέισον βάγκον θα βρουν τη θέση τους «νέοι και βελτιωμένοι» κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και ένα υβριδικό σύνολο για το «πράσινο» μοντέλο της γκάμας, κάτι που το μας μαρτυράει η φωτογραφία με το εσωτερικό.

Το ανανεωμένο Auris πρόκειται να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο Σαλόνι της Γενεύης και συγκεκριμένα στο περίπτερο της Toyota, δίπλα από το ανανεωμένο Avensis. Φήμες θέλουν στην γκάμα του Auris να προστεθεί ακόμα ένα μοντέλο, αργότερα μέσα στο χρόνο, το οποίο θα είναι το Auris Cross (δεν είναι επίσημο το όνομα) με τη διαφορά -σε σχέση με τη hatchback έκδοση- να είναι το ύψος του αμαξώματος από το έδαφος και ίσως να χρησιμοποιεί και τετρακίνηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...