PREVIEW ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΕΥΗΣ 2015

Όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στο σημαντικότερο Σαλόνι Αυτοκινήτου της χρονιάς

  • -
  • -

Η σημαντικότερη Έκθεση Αυτοκινήτου για την Ευρώπη γίνεται κάθε χρόνο αρχές Μαρτίου στη Γενεύη. Το 85o Διεθνές Σαλόνι ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, ενώ δύο μέρες νωρίτερα οι δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα νέα μοντέλα που κάνουν παγκόσμια ή πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στην ελβετική πόλη.

Για να πάρετε μια ιδέα, το 2014 στην έκθεση συμμετείχαν 250 εκθέτες, έγιναν 150 πρεμιέρες καινούργιων ή ανανεωμένων μοντέλων και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 11.000 εκπρόσωποι του Τύπου και 670.000 απλοί επισκέπτες!

Η φετινή σοδειά έχει από όλα τα καλά: από προσιτά αυτοκίνητα όπως τα νέα Opel Karl, Honda Jazz και Peugeot 208 facelift μέχρι ονειρικά supercars όπως τα Audi R8, Ferrari 488 GTB και Honda NSX. Ιδιαίτερα δυνατή θα είναι η κατηγορία των SUV / Crossover με μοντέλα όπως τα Renault Kadjar, Honda HR-V, Mazda CX-3, Hyundai Tucson και Infiniti QX30.

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα που κάνουν ντεμπούτο στο μεγάλο αφιέρωμα του gocar.gr PREVIEW ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΕΥΗΣ 2015, το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...