Νέο Mercedes G500 4x4

H γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δημοσιοποίησε μία φωτογραφία του G500 4x42, το οποίο αποτελεί την τετράτροχη εκδοχή του 6x6

  • -
  • -

Πριν αρκετούς μήνες υπήρχαν φήμες για τη Mercedes να ετοιμάζει την 4τροχη εκδοχή του «θηρίου» G63 AMG 6x6. Αργότερα διέρρευσαν κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το off-road μοντέλο, μέχρι σήμερα, που η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία. Το G500 4x42 διαθέτει μεγάλη απόσταση από το έδαφος και πατάει επάνω σε 22 ιντσών τροχούς.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 422 ίππους. Να σημειώσουμε όμως ότι η απλή έκδοση G500, εφοδιάζεται με τον 5,5 lt κινητήρα των 387 ίππων.

Το πιθανότερο η Mercedes να ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για το μικρό «θηρίο» στις επόμενες ημέρες, ενώ ίσως ντεμπουτάρει στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο. Προς το παρόν, η εταιρεία προωθεί το εν λόγω μοντέλο ως πρωτότυπο, αλλά αργότερα μέσα στον χρόνο θα περάσει τη γραμμή παραγωγής με περιορισμένες μονάδες (20-30 ανά χρόνο), κρίνονται από την παραγωγή του 6τροχου μοντέλου. Όσο για την τιμή, το σίγουρο είναι ότι θα είναι πιο φθηνό σε σχέση με τον μεγάλο αδερφό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...