Νέο 370Z NISMO Roadster Concept από τη Nissan

Η Nissan παρουσίασε την ανοιχτή έκδοση του κορυφαίου 370Ζ, που είναι έτοιμη να περάσει στην παραγωγή εάν και όταν αποφασιστεί

  • -
  • -

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του “Innovation that Excites”, η Nissan παρουσίασε  το Nissan 370Z Roadster Concept NISMO, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο.

Σχεδιάστηκε για να παρέχει την κορυφαία οδηγική απόλαυση ενός κανονικού 370Ζ Roadster, σε συνδυασμό με το αγωνιστικό στυλ και τις επιδόσεις ενός 370Ζ NISMO Coupe. Με όπλα του τον V6 3,7 λίτρων και τους 350 ίππους, τις επεμβάσεις της NISMO στην ανάρτηση αλλά και τις πινελιές στη σχεδίαση ξεχωρίζει σαφώς από το στάνταρ μοντέλο.

Το Nissan 370Z Roadster Concept NISMO, διαθέτει μια ειδικά κατασκευασμένη αεροτομή από ανθρακόνημα (carbon), καθώς και επιπρόσθετα αεροδυναμικά μέρη, που αντλούν  έμπνευση αλλά και λειτουργικότητα από το GT-R. Στο εσωτερικό, το στυλ  NISMO είναι εξίσου εντυπωσιακό, με μαύρα Recaro καθίσματα και ανοιχτού χρώματος Ultrasuede ενθέσεις.

Εάν το κοινό αντιμετωπίσει «ζεστά» το νέο μοντέλο και αποφασιστεί να περάσει στην παραγωγή, το 370Ζ NISMO Roadster Concept θα ενταχθεί στην υπάρχουσα γκάμα του αντίστοιχου κουπέ, συμπληρώνοντας το εύρος των Nissan Nismo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...