Προσφορές Dacia

Το Sandero με 9.235 ευρώ, το Sandero Stepway με 11.650 ευρώ και το Duster με 13.365 ευρώ, μαζί με 5 χρόνια δωρεάν service και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση

  • -
  • -

Χάρη στις πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές που τρέχουν αυτή την περίοδο, το σουπερμίνι της Dacia, το αξιόπιστο κι ευρύχωρο Sandero ξεκινάει από τα 9.235 ευρώ. Η τιμή συμπεριλαμβάνει το όφελος της απόσυρσης και αφορά στην έκδοση με τον 1.200άρη βενζινοκινητήρα των 75 ίππων.

Όσοι πάλι θεωρούν ότι το πιο μοντέρνο Sandero Stepway με την crossover εμφάνιση και το περιπετειώδες προφίλ είναι πιο ελκυστικό, μπορούν να το αποκτήσουν με 11.650 ευρώ (με όφελος απόσυρσης).

Ωστόσο, για πραγματική περιπέτεια στη γκάμα της Dacia υπάρχει το Duster, σε 2κίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Πρόκειται για μια εξαιρετικά value for money πρόταση που ξεκινάει από τα 13.365 ευρώ (με το όφελος απόσυρσης).

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να προσθέσουμε ότι και τα τρία μοντέλα συνοδεύονται όχι μόνο από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση αλλά και από 5 χρόνια δωρεάν service, κάτι που ρίχνει ουσιαστικά το κόστος χρήσης.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

Swinging στην Αθήνα με το νέο...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...