Ο Dynamo κάνει τα μαγικά του με το Fiat 500X (VIDEO)

Το event που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο περιελάμβανε ένα εκπληκτικό live show του Dynamo, του παγκοσμίως γνωστού μάγου σε συνεργασία με τη Fiat

  • -
  • -

Το show που πραγματοποιήθηκε στο Copper Box Arena, του Ολυμπιακού πάρκου Queen Elizabeth στο Στράτφορντ, ήταν αποτέλεσμα τριών χρόνων δουλειάς και προετοιμασίας από τον Dynamo. Στους συμμετέχοντες του event περιλαμβάνονταν δημοσιογράφοι, bloggers και προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας, της διασκέδασης και της μουσικής όπως η Mia, o Chris Edwards, η Nancy Dell'Olio και πολλοί άλλοι.

Δείτε τις τιμές του νέου Fiat 500X

Το πρόσφατο show του Dynamo είναι ένα μίγμα θεατρικότητας, ψευδαίσθησης και εμπνευσμένων χορογραφιών καθώς ο μάγος δημιουργεί μια μυστηριώδη ενέργεια (The Power of X) ζωντανά στη σκηνή. Η ψευδαίσθηση κορυφώνεται καθώς ο Dynamo δημιουργεί μια τρισδιάστατη απεικόνιση του νέου Fiat 500X και το φέρνει στη ζωή σαν από θαύμα μπροστά στο εμβρόντητο κοινό.

Δείτε 5 Video του Fiat 500X

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το 500X έκανε το ντεμπούτο του στις εκθέσεις αυτοκινήτων της Ιταλίας συγκεντρώνοντας πάνω από 70.000 επισκέπτες και πάνω από 12.900 test drive.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

Το νέο Renault Twingo “γράφει” μοναδικά στο φακό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...