H Αγία Τριάδα και ο ιδιοκτήτης της

Η συλλογή αυτοκινήτων του Paul Bailey είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που η πραγματικότητα ξεπερνάει κατά πολύ τη φαντασία

  • -
  • -

Για όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, ο Paul Bailey θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο.

Ο 55χρονος Άγγλος businessman είχε ήδη μια εντυπωσιακή συλλογή -πάνω από 65 αυτοκίνητα, όμως τώρα ξεπέρασε κάθε όριο.

Ξεκίνησε λοιπόν με την McLaren P1 του –που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόλις η δεύτερη που παραδόθηκε από τη McLaren- και προορισμό το Nottingham. Εκεί, ήταν επιτέλους έτοιμη προς παράδοση η LaFerrari που είχε παραγγείλει πριν από δύο ολόκληρα χρόνια.

Η ιστορία του όμως δε σταματάει εκεί, κάθε άλλο. Ο Bailey άφησε την P1 στη γυναίκα του και συνέχισε με τη Ferrari και συνοδηγό έναν φίλο μέχρι το Cambridge, όπου τον περίμενε η Porsche 918 Spyder που έκλεισε τον κύκλο και ανέβασε το σύνολο του λογαριασμού αρκετά πάνω από τα 3 εκ. ευρώ.

Προφανώς, σε λίγα χρόνια αυτό το εγχείρημα θα αποδειχθεί μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επένδυση για τον Bailey, αφού και τα τρία αυτοκίνητα είναι «sold out». Η McLaren έχει ήδη πουλήσει τις 375 P1, η Ferrari έχει συμπληρώσει και τις 499 γραμμές στο βιβλίο παραγγελιών της LaFerrari ενώ η Porsche έχει επίσης κλείσει τις 918 παραγγελίες για το δικό της hypercar.

Για να τα λέμε όλα πάντως, ο Bailey δεν είναι ο μόνος άνθρωπος πάνω σε αυτή τη Γη που έχει στη συλλογή του και τα τρία αυτοκίνητα. Υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον άλλοι 3-4, οι οποίοι έχουν φροντίσει να κρατήσουν την ταυτότητά τους κρυφή.

Τι να πεις; Παλιοζωή!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...