Ανακλήσεις Citroen C-Crosser (2)

Για να αντικατασταθεί η επαφή stop και να καθαριστεί η φίσα τροφοδοσίας της (ανακλήσεις NDD και NDC) και να αντικατασταθεί ο ιµάντας αξεσουάρ και, αν χρειάζεται, και οι σχετικοί τεντωτήρες (ανάκληση NDC)

  • -
  • -

H Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία AIGLON ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων CITROEN στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων CITROEN µοντέλο C-CROSSER.

Τα 118 οχήµατα, που αποτελούν αντικείµενο της ανάκλησης NDC, είναι παραγωγής από 01/11/2007 έως 29/05/2009, µε αριθµούς πλαισίου από VF7VVSFZC8U957007 έως VF7VUSFZF9Z952953 και είναι εξοπλισµένα µε πίσω φώτα LED. Στα επηρεαζόµενα οχήµατα, η προληπτική ενέργεια του κατασκευαστή συνίσταται στο να αντικατασταθεί η επαφή stop και να καθαριστεί η φίσα τροφοδοσίας της ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα µη ανάµµατος των φώτων stop κατά το πάτηµα του πεντάλ φρένου, καθώς και η πιθανότητα, στα αυτοκίνητα µε αυτόµατο κιβώτιο ταχυτήτων, ο µοχλός ταχυτήτων να µείνει µπλοκαρισµένος στη θέση «parking». Εκτός αυτού, το υλικό του ιµάντα αξεσουάρ κινητήρα, µπορεί να µην είναι σύµφωνο µε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και µακροπρόθεσµα να επιφέρει φθορές σε τεντωτήρες καθώς και µειωµένη αντοχή στον χρόνο. Η σχετική προληπτική ενέργεια συνίσταται στο να αντικατασταθεί ο ιµάντας αξεσουάρ και, αν χρειάζεται, να αντικατασταθούν και οι εν λόγω τεντωτήρες.

Τα 60 οχήµατα, που αποτελούν αντικείµενο της ανάκλησης NDD, είναι παραγωγής από 16/04/2007 έως 01/06/2009, µε αριθµούς πλαισίου από VF7VV4HNH8U950205 έως VF7VV4HNH9Z952952 και είναι εξοπλισµένα µε πίσω φώτα LED. Στα επηρεαζόµενα οχήµατα, η προληπτική ενέργεια του κατασκευαστή συνίσταται στο να αντικατασταθεί η επαφή stop και να καθαριστεί η φίσα τροφοδοσίας της ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα µη ανάµµατος των φώτων stop κατά το πάτηµα του πεντάλ φρένου, καθώς και η πιθανότητα, στα αυτοκίνητα µε αυτόµατο κιβώτιο ταχυτήτων, ο µοχλός ταχυτήτων να µείνει µπλοκαρισµένος στη θέση «parking».

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση συµβάντος, που να σχετίζεται µε τα συγκεκριµένα θέµατα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων CITROEN σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας AIGLON ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700364.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...