Εικονική ξενάγηση στο νέο Μουσείο της SKODA

Ταξίδι στα 120 χρόνια ιστορίας της τσέχικης μάρκας από την οθόνη του υπολογιστή σου μέσω του Google Street View

  • -
  • -

Για virtual ξενάγηση στο νέο της Μουσείο μας καλεί η Skoda μέσω του Google Street View, για να ταξιδέψουμε στα 120 χρόνια ιστορίας της τσέχικης μάρκας. Στα 1.800 τ.μ. επιφάνειας του ŠKODA Museum βρίσκονται περίπου 340 εκθέματα συμπεριλαμβάνοντας επιβατικά ευρείας παραγωγής, αγωνιστικά και πρωτότυπα μοντέλα, διάφορους κινητήρες ανά εποχή, τέσσερις μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο.

Το Μουσείο της Skoda άνοιξε ξανά πριν από δύο χρόνια μετά από μία ευρεία ανακαίνιση έτσι ώστε να μετουσιωθεί σε ένα multimedia μέσο προβολής της μάρκας μέσα από πλούσιο διαδραστικό υλικό. Με την εφαρμογή Google Street View πλέον ο καθένας έχει την δυνατότητα να το επισκεφτεί από το σπίτι ή το γραφείο του για να δει με λεπτομέρεια θρυλικά οχήματα, να «αγγίξει» το τιμόνι του Voiturette A, του πρώτου αυτοκινήτου που κατασκεύασε η SKODA και να απολαύσει με λεπτομέρεια πολλά ακόμη ιστορικά μοντέλα, όπως είναι μεταξύ άλλων τα L&K-ŠKODA 110, ŠKODA 860, ŠKODA Superb 4000, ŠKODA 1101 ‘Tudor’ Cabriolet, ŠKODA Popular Sport ‘Monte Carlo’ και ŠKODA 1000 MB. Ακόμη, η μοναδική εμπειρία περιλαμβάνει μία κατατοπιστική επίσκεψη γύρω από την σχεδιαστική μελέτη ŠKODA VisionD, μέχρι τα κόκπιτ των ŠKODA 130 RS & ŠKODA Fabia Super 2000 τα οποία έγραψαν το δικό τους κεφάλαιο στην μακρόχρονη πορεία του αγωνιστικού τμήματος της μάρκας.

Η εικονική ξενάγηση συνεχίζεται και πέρα από το ŠKODA Museum, καθώς το Google Street View προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου την δυνατότητα εικονικής επίσκεψης στο κέντρο εξυπηρέτησης στης Μάρκας, στο Mladá Boleslav. Εκεί, ο χρήστης μπορεί να δει με μεγάλη λεπτομέρεια το εξωτερικό και το εσωτερικό κάθε σύγχρονου μοντέλου που διατίθεται στην αγορά, καθώς και την γκάμα από ποδήλατα και γνήσια προϊόντα. Το ŠKODA Customer Centre ανακαινίστηκε ριζικά το 2013.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...