Οctavia III RS event & καλλιστεία οχημάτων Skoda

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου από το Skoda Club Πελοποννήσου

  • -
  • -

Το Skoda Club Πελοποννήσου διοργανώνει μια εκδήλωση για τους φίλους της μάρκας, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο Beach Bar restaurant "Sea and Sand" στα Ίσθμια. Εκτός από τα καλλιστεία αυτοκινήτων Skoda, όσοι παρευρεθούν στο event θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να οδηγήσουν την νέα Octavia RS. Περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ανακοίνωση που ακολουθεί:

Το Skoda Club Πελοποννήσου διοργανώνει ένα πρωτοποριακό Event την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο Beach Bar restaurant "Sea and Sand" στα Ίσθμια. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα μέλη και οι φίλοι που θα παραβρεθούν, θα δουν από κοντά την νέα Octavia III RS και θα έχουν την ευκαιρία να την οδηγήσουν, με την ευγενική υποστήριξη της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ. Επίσης για πρώτη φορά διοργανώνονται καλλιστεία οχημάτων Skoda που σκοπό έχουν να αναδείξουν τα τρία πιο όμορφα και καλοπροσεγμένα Skoda. Δεν είναι διαγωνισμός tuning μιας και ότι είναι πέρα των εργοστασιακών προδιαγραφών δεν θα μετράει στην βαθμολογία. Ειδική ανεξάρτητη τριμελής επιτροπή από τον χώρο του αυτοκινήτου, θα κρίνει και θα βαθμολογήσει τα οχήματα που θα συμμετέχουν σε εξωτερική κατάσταση και σαλόνι, ενώ υα γίνει και από μία ερώτηση στον οδηγό του οχήματος που θα αφορά στο κατά πόσο ξέρει να χειρίζεται τον εξοπλισμό στου οχήματος. Σίγουρα είναι κάτι πρωτότυπο και στόχος είναι η σωστή διοργάνωση. Όσοι θέλουν να παραβρεθούν στο event θα πρέπει να προμηθευτούν πρόσκληση και δελτίο συμμετοχής.

To Skoda Club Πελοποννήσου χαρακτηρίζεται κυρίως από τον οικογενειακό χαρακτήρα του, και στηρίζουμε την προσπάθεια του συλλόγου ΦΛΟΓΑ - σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου βάζουμε στα Skoda μας την ΦΛΟΓΑ θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι σε αυτήν την προσπάθεια. Για να πάρετε πρόσκληση και δελτίο συμμετοχής επικοινωνήστε με το Skoda Club Πελοποννήσου email: skodaclubpeloponnhsou@yahoo.gr, και στο facebook: facebook.com/skodaclubpeloponnhsou."

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...