Ντεμπούτο του νέου Mercedes-Benz Vito στην Ελλάδα

Το νέο Vito παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια της κλαδικής έκθεσης "MEAT DAYS 2014". Μαζί του και όλη η γκάμα των οχημάτων διανομών της Mercedes-Benz.

  • -
  • -

H νέα γενιά του Mercedes-Βenz Vito έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην ελληνική αγορά, στα πλαίσια της 3ης έκθεσης κρέατος "MEAT DAYS 2014" που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Metropolitan Expo. Το πλήρως ανανεωμένο μεσαίο van της γερμανικής εταιρίας κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών, με highlights τον κινητήρα των 1.600 κ.εκ., τα τρία συστήματα μετάδοσης (μπροστινή, πίσω και τετρακίνηση), καθώς και τις πολλές εκδόσεις μήκους και ωφέλιμου φορτίου. Το τεχνολογικό υπόβαθρο και τα στοιχεία άνεσης του νέου μοντέλου έχουν πολλά κοινά με τα επιβατικά της εταιρίας (ιδίως σε ότι αφορά τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας), ενώ μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στην αξιοπιστία των μηχανικών μερών και στην μείωση των λειτουργικών εξόδων.
Στο περίπτερο της Mercedes-Benz παρουσιάστηκαν και μερικά ακόμα σημαντικά μοντέλα από την γκάμα των επαγγελματικών της εταιρίας, όπως το mini-van Citan (για αστικές διανομές), το πολύ οικονομικό Sprinter με φυσικό αέριο (NGT) καθώς και το Atego, το μικρό φορτηγό διανομών στην κατηγορία μεταξύ 6,5 και 16 τόνους.
Σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας της εταιρίας είναι και οι υπηρεσίες Αfter Sales που παρουσιάστηκαν εκτεταμένα στην έκθεση, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την δυνατότητα ανταλλαγής οχήματος μέσω του TruckStore (του ειδικού τμήματος μεταχειρισμένων της εταιρίας), αλλά και την δυνατότητα χρηματοδότησης αγοράς του οχήματος μέσω της Mercedes-Benz Financial Services.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...