SEAT Plus: Δωρεάν απόσυρση & service για 2 χρόνια

Συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο το προωθητικό πρόγραμμα της Seat

  • -
  • -

Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου ισχύει το προωθητικό πρόγραμμα SEAT Plus που “τρέχει” από τις 22/9 και προβλέπει σημαντικά οφέλη όπως δωρεάν απόσυρση για όλους και service του αυτοκινήτου για δύο χρόνια. Πιο αναλυτικά, τα κύρια σημεία του προγράμματος SEAT Plus είναι:

  • Δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους: H SEAT παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να κερδίσει εξ ολοκλήρου το όφελος της απόσυρσης το οποίο φτάνει έως 2.800 €, ανεξάρτητα αν έχει ή όχι να αποσύρει παλαιό αυτοκίνητο.
  • Δωρεάν συντήρηση για 2 χρόνια ή 30.000 km: Η παροχή του δωρεάν service περιλαμβάνει ολόκληρο το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών για 2χρόνια ή 30.000 km, για 2 δηλαδή προγραμματισμένες συντηρήσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και φυσικά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά SEAT και λιπαντικά Castrol Edge Professional.
  • Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή 80.000 km: Για πρώτη φορά η SEAT προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή 80.000 km, με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για τη βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων.

Επιπρόσθετα, για όλα τα μοντέλα της Seat ισχύουν σημαντικές εκπτώσεις επί του προτεινόμενου τιμοκαταλόγου λιανικής που φτάνουν έως και 1.740 €, καθώς με τα πακέτα πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού “Plus” που χαρίζουν όφελος μέχρι και 70% προς τον πελάτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...