Νέα χρηματοδότηση Mercedes-Benz “Welcome ALL INCLUSIVE”

A 160 CDI με € 199 και CLA 180 CDI με € 299 το μήνα με δωρεάν service για 2 χρόνια και 6μηνη ασφάλιση

  • -
  • -


Ένα νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης για τα μοντέλα της Mercedes-Benz προσφέρει η Mercedes-Benz Financial Services (MBFS). Με το “Welcome ALL INCLUSIVE”, η εταιρεία χρηματοδοτικών υπηρεσιών της Mercedes-Benz Ελλάς δίνει την ευκαιρία σε ιδιώτες ή ελεύθερους επαγγελματίες να αποκτήσουν όλα τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα A-Class, B-Class, C-Class, CLA και GLA με κινητήρα 1.600 και 1.500 κ.εκ. βενζίνης και πετρελαίου, αποπληρώνοντάς τα εναλλακτικά σε 36/48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon), η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης.
Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης ο πελάτης έχει τις εξής εναλλακτικές επιλογές:

  1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος
  2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή
  3. Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς

Ενδεικτικά, η μηνιαία δόση για την Mercedes A160 CDI ανέρχεται στα € 199 ενώ για την CLA 180 CDI διαμορφώνεται στα € 299 και σε αυτές περιλαμβάνονται επιπρόσθετα οι υπηρεσίες:

  • Συντήρηση 2ετών/ Συμβόλαιο συντήρησης Compact Plus
  • Ασφάλιση 6μηνών
  • Επέκταση εγγύησης 2 ετών
  • Προστασία δανείου

 

Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας FGA Bank. Περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...