Συλλεκτική BMW M4 DTM Champion Edition σε 23 αντίτυπα

Προς τιμή του Marco Wittmann που κατέκτησε το πρωτάθλημα

  • -
  • -

Η BMW γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος DTMπαρουσιάζοντας την BMW M4 DTM Champion Edition. Πρόκειται για συλλεκτική έκδοση που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μόλις 23, που είναι και ο αριθμός αυτοκινήτου του Wittmann.

Τα σχεδιαστικά στοιχεία αυτής της έκδοσης, που θα διαμορφωθεί αποκλειστικά στο BMW Individual Manufactory στο Garching του Μονάχου, θα σχετίζονται άμεσα με τη νικηφόρα BMW M4 DTM. Το καπό και το πορτμπαγκάζ σε matt-black έχουν ριγέ αυτοκόλλητα που δένουν άριστα με τη στάνταρ οροφή από CFRP, όπως και η μαύρη χαρακτηριστική γραμμή κατά μήκος των πλευρών του αυτοκινήτου. Η μάσκα διαθέτει πορτοκαλί πλαίσιο με τον λογότυπο Μ πίσω από τους μπροστινούς θόλους των τροχών κι ο αριθμός 23 κοσμεί τις πόρτες μαζί με τη σημαία και τα “WIT” και “DTM Champion 2014” στα πίσω πλαϊνά παράθυρα. Τα μαρσπιέ φέρουν το αυτόγραφο του Marco Wittmann, ενώ οι διακοσμητικές λωρίδες από ανθρακονήματα, υπογεγραμμένες από τον 24χρονο Γερμανό φέρουν και το σειριακό αριθμό του αυτοκινήτου. Η Champion Edition εφοδιάζεται με 19άρες αλουμινένιες ζάντες, μαύρο εμπρός διαχύτη, μία μαύρη ‘λεπίδα’ στην πλαϊνή ποδιά, εμπρός πτερύγια από ανθρακονήματα, καλύμματα καθρεπτών από ανθρακονήματα, και ένα ένθετο διαχύτη από ανθρακονήματα της σειράς Μ Performance Parts. Θα προσφέρεται αποκλειστικά σε Alpine White.

 

Εκπαίδευση Οδηγών στο  Nordschleife.

Για να μπορέσουν να απολαύσουν στο έπακρο τις εξαιρετικές δυνατότητες της BMW M4 DTM Champion Edition τους, οι 23 προνομιούχοι κάτοχοι αυτού του συλλεκτικού μοντέλου θα λάβουν μία αποκλειστική πρόσκληση για συμμετοχή σε εκπαίδευση αγωνιστικής οδήγησης, υπό το έμπειρο βλέμμα του νέου πρωταθλητή του DTM. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Nordschleife του Nürburgring, όπου τα μοντέλα BMW M δοκιμάζονται κατά τη διάρκεια της εξέλιξής τους για να βελτιστοποιηθούν οι επιδόσεις τους στην πίστα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...