Αναβάλλεται το 2ο YouTruck Fiesta 2014

  • -
  • -

Η Future Publishing & Consulting, διοργανωτής του 2ου YOU TRUCK FIESTA που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 6 & 7 Σεπτέμβριου 2014 στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού, ανακοίνωσε την αναβολή της εκδήλωσης. Περισσότερα στην επίσημη επιστολή που ακολουθεί:

 

“Αγαπητοί φίλοι,
Σίγουρα, το να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο σου όνειρο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Θέλει προσπάθεια, θυσίες, έρχονται απογοητεύσεις και απροσδόκητα εμπόδια. Θέλει πνοή και όραμα για να κάνεις τον άλλο να μοιραστεί αυτό το όνειρο μαζί σου, να δει με τα δικά σου μάτια και να γίνει και αυτός ένα κομμάτι του. Πολλά τα ρητά που μου έρχονται στο μυαλό τις τελευταίες μέρες και μου δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση, αντίθετα από ότι ίσως κάποιοι θα περίμεναν. Ναι , είναι βέβαιο, «τα αγαθά κόποις κτώνται» αλλά ακόμα πιο βέβαιο είναι πως ο «επιμένων νικά».

Λόγοι ανωτέρας βίας, τους οποίους προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να διευκρινίσουμε, και για τους οποίους η εταιρία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, μας ανάγκασαν να αναβάλλουμε επ’ αόριστον την διοργάνωση του 2ου για την οποία η ομάδα μας εργάστηκε τόσο σκληρά.

Μετά από τόσες προσπάθειες, και παρακολουθώντας το όραμά μας να παίρνει σάρκα και οστά με την γενναιόδωρη εμπιστοσύνη, ανταπόκριση και υποστήριξή σας, κάποια απρόοπτα εμπόδια που δεν καταφέραμε δυστυχώς να υπερπηδήσουμε, όσο και αν προσπαθήσαμε, μας οδηγούν στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβολή της Διοργάνωσης. Η εταιρία έχει ήδη εκφράσει τη δυσαρέσκειά της προς τους υπευθύνους για αυτή την αναβολή και έχει διαμαρτυρηθεί έντονα, επιφυλασσόμενη για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.
Σε κάθε περίπτωση, επιλέγουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο. Το αρχικό σοκ και η απογοήτευση έδωσαν άμεσα τη θέση τους στην εγρήγορση. Αποφασίσαμε σχεδόν αυτόματα να μετατρέψουμε κάθε κακό συναίσθημα σε ακόμα περισσότερο πείσμα, για την ολοκλήρωση και διεξαγωγή της Διοργάνωσης. Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέο τόπο και χρόνο για την ολοκλήρωση του 2ου Ευχαριστώντας όλους εσάς, για την κατανόηση και συμπαράστασή σας, και επιλέγοντας να μείνουμε με την φράση «κάθε εμπόδιο για καλό», συνεχίζουμε τις προετοιμασίες για το 2ο Youtruck Fiesta με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και πείσμα, μεταφέροντας το όραμά μας σε νέο τόπο και χρόνο, και βάζοντας απλώς μια άνω τελεία μέχρι να διευθετήσουμε τα όποια προβλήματα και να προχωρήσουμε δυναμικά. Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε για τις νέες ημερομηνίες και το νέο τόπο διεξαγωγής!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...