Kia: Global σύστημα διάγνωσης για συνεργεία

Ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο μέσω σύνδεσης internet με την κεντρική τράπεζα δεδομένων της Kia

  • -
  • -

Τις λεπτομέρειες του νέου της διαγνωστικού Global Diagnostics System-Μobile έδωσε στη δημοσιότητα η Kia. Το GDS-Mobile σχεδιάστηκε με βασικό γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πελάτη, που προσφέρονται από το επεκτεινόμενο δίκτυο aftersales της μάρκας. Πρόκειται για την τρίτη γενιά διαγνωστικών συστημάτων της Kia και αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως mobile based ολοκληρωμένη λύση διάγνωσης, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για συσκευές tablet. Το νέο σύστημα επιτρέπει στους τεχνίτες της Kia να κάνουν ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διάγνωση των βλαβών των οχημάτων. Η ασύρματη συνδεσιμότητα και η δυνατότητα Bluetooth επιτρέπει στον τεχνίτη να κινείται ελεύθερα γύρω από το αυτοκίνητο, αντί να πρέπει να επιστρέψει στην σταθερή και βαριά διαγνωστική συσκευή ή να μεταφέρει τον πύργο του διαγνωστικού μέσα στο συνεργείο. Ακόμη, το GDS-Mobile δεν χρειάζεται απαραιτήτως μία ενσύρματη σύνδεση με το αυτοκίνητο, αφού το σύστημα Compact Vehicle Communication Interface παρέχει Bluetooth και Wi-Fi Direct λειτουργίες.

Με ένα ολοένα αυξανόμενο επίπεδο εξοπλισμού και προηγμένης τεχνολογίας στα αυτοκίνητα Kia, η νέα διαχείριση λογισμικού εγκεφάλων αυτοκινήτου στο GDS-Mobile δίνει τη δυνατότητα στους τεχνίτες να ελέγχουν και να ενημερώνουν εύκολα και ταχύτατα κάθε ηλεκτρονική μονάδα του αυτοκινήτου. Οι πληροφορίες του αυτοκινήτου και του Service, που αποστέλλονται στην διαγνωστική mobile συσκευή, ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο από την κεντρική τράπεζα δεδομένων που βρίσκεται στα κεντρικά της Kia στην Σεούλ (Κορέα).

Το GDS-Mobile θα διατεθεί άμεσα προς παραγγελία σε όλα τα συνεργεία της Kia παγκοσμίως με εξαίρεση την αγορά της Κίνας, η οποία θα παραλάβει τη δική της έκδοση κατά τα τέλη του 2014. Πέρα από την εκπληκτική αύξηση της αποδοτικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και των ποιοτικότερων εργασιών συντήρησης και επισκευών, το κόστος του νέου διαγνωστικού συστήματος θα είναι σημαντικά μικρότερο από αυτό των υπαρχόντων διαγνωστικών συσκευών. Ένα πιο ξεκάθαρο interface – και οι δυνατότητες της κρυστάλλινης οθόνης αφής – καθιστούν το σύστημα πολύ ευκολότερο στη χρήση του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...