KID CAR GAMES

Τα παιδία παίζει… στο iPad

  • -
  • -

Εκτός από τα μεγάλα παιδιά σαν και του λόγου μας, το iPad μπορεί να ψυχαγωγήσει και μικρά, χάρη στις άπειρες εφαρμογές που υπάρχουν στο iTunes. Ψάξαμε λίγο και βρήκαμε τέσσερα ενδιαφέροντα kid car apps

 

Miny Moe Car

Πρωταγωνιστής το μικρό πορτοκαλί αυτοκινητάκι που φέρνει σε Fiat 500 και έχει και αυτό τις ανάγκες του: να καθαριστεί, να επισκευαστεί, να φουλαριστεί και φυσικά να… οδηγηθεί. Είναι κι εκείνο το πουλάκι με τις κουτσουλιές που αναγκάζει το μικρό ιδιοκτήτη να πιάσει το σφουγγάρι και να αρχίσει τη μπουγάδα. Όσο για την οδήγηση, έχουμε να κάνουμε με έναν πραγματικό παιδικό εξομοιωτή. Η επιλογή οδήγησης από μέσα, έχοντας ως εικόνα το ωραίο κόκπιτ είναι σαφώς καλύτερη από το να βλέπεις το αυτοκίνητο από έξω. Δεν είναι δωρεάν, αλλά αξίζει τα 1,79 €.

 

Car Mix

Ποιος είναι ότι τα παιχνίδια που μπορείς να βρεις στο iTunes δεν είναι για πολύ μικρά παιδιά; Αυτό εδώ απευθύνεται σε ηλικίες από μόλις 2 ετών και χαρίζει ψυχαγωγία στους μικρούς μας “τυράννους” και χρόνο για ηρεμία στους γονείς. Ο σκοπός των μικρών χειριστών της ταμπλέτας είναι να ταιριάξουν δύο εικόνες, με το εμπρός και το πίσω μέρος ενός οχήματος. Κάθε πετυχημένη σύνδεση επιβραβεύεται αναλόγως. Περιλαμβάνει 12 διαφορετικά αυτοκίνητα, με 2 εικόνες το καθένα και μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν στο iTunes.

 

Car parking simulator

Γίνε ο καλύτερος παρκαδόρος. Στρίμωξε το μεγάλο 4x4, το σπορ χάτσμπακ ή το τετρακίνητο με το ρυμουλκούμενο στις πιο στενές θέσεις στάθμευσης του Roof Car Park. Με 45 επίπεδα προόδου, ρεαλιστικές μανούβρες, πολλαπλές οπτικές γωνίες (ακόμη και από τους καθρέπτες), διαγωνισμούς οδήγησης ακριβείας και όμορφα γραφικά, αυτή την εφαρμογή θα τη λατρέψετε κι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή μόνο μην σας βάλει τα γυαλιά το βλαστάρι σας… Διαθέσιμο για δωρεάν download, στο iTunes φυσικά.

 

Color Mix

Μικροί φανοποιοί με καλλιτεχνική φλέβα. Σε αυτό το διασκεδαστικό app, οι μικροί μας παίκτες (από 4 ετών και άνω) βάφουν αυτοκίνητα. Μόνο που δεν επιλέγουν απλώς ένα από τα πέντε βασικά χρώματα που υπάρχουν στην παλέτα, αλλά μπορούν να αρχίσουν τους συνδυασμούς μεταξύ τους, μαθαίνοντας π.χ. τι αποτέλεσμα έχει η μίξη κόκκινου με κίτρινο. Με άλλα λόγια, η δημιουργία και η διασκέδαση συνοδεύεται από εκπαίδευση. Οι δημιουργίες των μικρών μας φανοποιών αποθηκεύονται σε photo album. Θα το βρείτε δωρεάν στο iTunes.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...