Στο Centro Stile οι νικητές του διαγωνισμού της ACEA & FIAT

Οι Θάνος Παππάς, Sebastian Grenzhäuser και Antonio Paglia πήγαν Τορίνο

  • -
  • -

Το έπαθλο του διαγωνισμού «Σχεδίαση, Μέλλον, Προσβασιμότητα» (Design, Future, Accessibility), που ξεκίνησε το Νοέμβριο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) σε συνεργασία με τη Fiat ήταν ένα ταξίδι στο Σχεδιαστικό Κέντρο της FIAT. Ο Θάνος Παππάς ήταν μεταξύ των τριών διακριθέντων στο διαγωνισμό και ταξίδεψε μαζί τον Γερμανό Sebastian Grenzhäuser και τον Ιταλό Antonio Paglia, για να ξεναγηθούν και να συνομιλήσουν με τους σχεδιαστές που εργάζονται στο Centro Stile. Τους τρεις νεαρούς νικητές καλωσόρισε ο Roberto Giolito, αντιπρόεδρος της Fiat Chrysler EMEA.

Ο διαγωνισμός που υποστηρίχτηκε από την ACEA και τη Fiat αποτέλεσε μέρος του προγράμματος OFMN, για να ευαισθητοποιήσει τους νέους ανθρώπους γύρω από μία βασική πλευρά της κινητικότητας στο μέλλον: την προσβασιμότητα σε όλες τις μορφές της. Αυτό έγινε με στόχο την ανάδειξη και την χρησιμοποίηση των ταλέντων όλων αυτών των νέων ανθρώπων που έχουν πάθος με την κινητικότητα.
Ο Θάνος Παππάς είναι μέλος της ομάδας EXARSIS, μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαλανδρίνο. Μέρος της δουλειάς τους έχουμε παρουσιάσει στο τρέχον τεύχος του GOCAR Magazine και σύντομα θα διαβάσετε κοινή τους συνέντευξη στο gocar.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...