Volvo Βελμάρ στην Αργυρούπολη

Νέα κάθετη μονάδα στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 576

  • -
  • -

Αλλαγές στο δίκτυο της Volvo στα νότια προάστια της Αθήνας καθώς έκλεισε η Volvo Σαρακάκης στη Γλυφάδα και ανοίγει μια νέα κάθετη μονάδα στην Αργυρούπολη. Πρόκειται για τη Volvo Βελμάρ, η οποία άμεσα, από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, υποδέχεται τους φίλους της μάρκας, κάτοχους και υποψήφιους νέους πελάτες Volvo, σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πωλήσεων και service. Με έδρα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 576, η Volvo Βελμάρ θα καλύπτει την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των νοτίων προαστίων της Αθήνας, στην οποία η Volvo είναι πολύ δημοφιλής ως μάρκα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας της Volvo Βελμάρ είναι 210 9982800 και ισχύει η «γραμμή επικοινωνίας Βελμάρ», 801 11200400.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η συνεργασία της Volvo Car Hellas με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη συνεχίζεται και όσοι από τους κάτοχους ή υποψήφιους πελάτες της Volvo Σαρακάκης επιθυμούν να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τη συγκεκριμένη εταιρεία, μπορούν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα, που βρίσκονται στη Λεωφόρο Αθηνών 71.

Η Βελμάρ ΑΕΒΕ ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη και συνεργάζεται αρκετά χρόνια με τη Volvo έχοντας εγκαταστάσεις στη Νέα Ερυθραία, στο Γέρακα Αττικής και στην Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...