Toyota: Ζωγράφισε «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου»

8ος Διεθνής Διαγωνισμός Dream Car Art Contest

  • -
  • -

Πρόσκληση σε όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας απευθύνει η Toyota, με τον 8οΔιεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής που έχει τίτλο: «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου - Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Υour Dream Car»!

Η Toyota Ελλάς πραγματοποιεί για δεύτερη φορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό προτρέποντας τους μικρούς της φίλους ηλικίας 15 ετών και κάτω να μας οδηγήσουν με τη φαντασία τους στο μαγικό χώρο της αυτοκίνησης. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 64 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ηλικιακές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα από 8 ετών και κάτω, 8-11 ετών και 12-15 ετών. Ο ελληνικός διαγωνισμός διεξάγεται κατά την περίοδο από 25 Νοεμβρίου 2013 έως και 14 Φεβρουαρίου 2014.

Από τον πανελλαδικό διαγωνισμό θα βραβευθούν τα τρία καλύτερα έργα από κάθε ηλικιακή ομάδα (συνολικά εννέα έργα), τα οποία στη συνέχεια θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό, όπου οι τρεις νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος), συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νομίμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2014.

Τα έργα μπορούν να υποβάλλονται στο Δίκτυο των  Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Toyota σε όλη την Ελλάδα, στα Γραφεία της Toyota Ελλάς ή να σταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση, Toyota Ελλάς ΑΕΒΕ: Εθνικής Αντιστάσεως 48, Τ.Κ.152 31 Χαλάνδρι.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...