Βραβεία για τους πρεσβευτές της Opel

Διακρίσεις για dj Hardwell και GuGabriel

  • -
  • -

Πριν από μερικές μέρες, ο Ολλανδός Robbert van de Corput, γνωστός σας DJ Hardwell, αναδείχτηκε καλύτερος disc jockey σε όλο τον κόσμο. Επίσης, η σόλο καλλιτέχνης GuGabriel, που έγραψε μία ωδή στην αγάπη και το Opel ADAM με την αισθαντική μπαλάντα της “ADAM & Eve”, θα παραλάβει το Ευρωπαϊκό βραβείο ποπ μουσικής 2014 τον Ιανουάριο. Και οι δύο ανήκουν στην ομάδα προσωπικοτήτων που προωθούν την Opel στους τομείς της διεθνούς μουσικής, του αθλητισμού, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής Valentino Rossi και ο προπονητής της Borussia Dortmund, Jürgen Klopp.

Για τον DJ Hardwell, ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα όταν ψηφίστηκε ο «Καλύτερος DJ σε Όλο τον Κόσμο» από το γνωστό μουσικό περιοδικό DJ Mag. Έχοντας καθιερωθεί στην 1η θέση της καρδιάς των αμέτρητων οπαδών του – με πάνω από 2,1 εκατομμύρια μόνο στο Facebook, και σχεδόν ένα εκατομμύριο φίλους σε Twitter και YouTube – ο 25-χρονος Ολλανδός βρίσκεται τώρα και επίσημα στην κορυφή της διεθνούς μουσικής σκηνής. Θα δώσει το όνομά του ακόμα και σε μία έκδοση ADAM περιορισμένης παραγωγής.

Την Αυστριακή τραγουδίστρια GuGabriel – το πραγματικό της όνομα είναι Gudrun Gabriele Liemberger – συνοδεύει ένα παρόμοιο κύμα επιτυχιών. Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία (EBBA) European Border Breakers Awards” απονέμονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας & Τηλεόρασης (EBU) σε ανερχόμενους καλλιτέχνες της ποπ μουσικής που σημειώνουν επιτυχία στα charts πολλών χωρών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...