Παρών και το Citroen DS5 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας

Πανελλαδική πρεμιέρα στο Athens Motor Show 2013

  • -
  • -

Το Citroen DS5, το νεότερο μέλος της σειράς DS, δίνει το παρών στην έκθεση Athens Motor Show 2013. Το πρωτοποριακό μοντέλο ακολουθεί απόλυτα την φιλοσοφία  “Créative Technologie” της μάρκας ακολουθώντας ακόμα τολμηρότερες επιλογές στον τομέα του στυλ, της αρχιτεκτονικής και του φινιρίσματος. Η σχεδίαση μέσα-έξω μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί φουτουριστική, με τη θέση οδήγησης να θυμίζει καμπίνα αεροσκάφους! Μια μοναδική δημιουργία, εφοδιασμένη με τεχνολογικές πρωτοπορίες όπως:

  • το intelligent traction control,
  • οπτικό σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από τις γραμμές πορείας
  • φώτα που ρυθμίζουν τη δέσμη τους σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες

Το Citroen DS5 εφοδιάζεται με μια σειρά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, από τους οποίους μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 e-HDi με 115 ίππους, που σε συνδυασμό με το μικρο-υβριδικό σύστημα e-HDi αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον τεχνολογικά προηγμένο χαρακτήρα του DS5. Παράλληλα, το DS5 είναι το πρώτο μοντέλο που χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα Hybrid4, με πετρελαιοκινητήρα που προσφέρει επιδόσεις (200 ίπποι) και τετρακίνηση με εκπομπές CO2 μόλις 88 g/km.

 

Διάβασε εδώ την πρώτη οδήγηση του Citroen DS5 Hybrid4

Δες όλες τις πρεμιέρες νέων μοντέλων στην επίσημη σελίδα facebook του Athens Motor Show 2013

 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και πραγματοποιείται στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Λ. Ποσειδώνος) με δωρεάν άνετο Parking.

 

Δες περισσότερα για το Athens Motor Show 2013 εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...