F1: Η συνάντηση που αποκατέστησε τις σχέσεις Hamilton και Mercedes

  • -
  • -

Οι μάχες ανάμεσα στους Hamilton και Rosberg την τριετία 2014 με 2016 είχαν άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις των οδηγών μεταξύ τους, αλλά και σε σχέση με την ομάδα. Ο Toto Wolff απείλησε τους οδηγούς του ότι θα καθόντουσαν στον πάγκο εάν συνέχιζαν τις εντάσεις στις αρχές του 2016. Η απρόσμενη αποχώρηση του Nico Rosberg αμέσως μόλις πήρε το πρωτάθλημα το 2016 ο Hamilton και ο Wolff συναντήθηκαν  στο σπίτι του δεύτερου και είχαν μια κουβέντα.

 

«Εάν είσαι στο γραφείο και το αφεντικό σου δεν σε θέλει εκεί τότε θα είναι ένα σκ***ά περιβάλλον, έτσι δεν είναι; Θέλεις και δεν θέλεις να δουλεύεις εκεί. Αυτό σε απομακρύνει από αυτό που είσαι καλός. Αυτή η συνάντηση ήταν σημαντική για να γίνει … επανεκκίνηση πραγμάτων, έτσι όταν πηγαίνω και τα παιδιά γνωρίζουν ότι θα δώσω τα πάντα, θα δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά, και αντίστροφα. Εάν υπάρχει μια αρνητικότητα ή ερωτήματα, το μόνο που θα γινόταν είναι να μας κρατήσει πίσω, ήταν ακόμα σημαντικό για να γίνει μια εκκαθάριση της σχέσης και να γίνει μια επενεκκίνηση στις σταθερές βάσεις που είχαμε χτίσει όλα τα χρόνια», είπε ο Hamilton.

 

Όμως δεν πιστεύει ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας «Δεν με βλέπω σαν ηγέτη της ομάδας, πιστεύω ότι είμαι ένας μικρός σύνδεσμος σε μια μεγάλη αλυσίδα. Όλοι μας έχουμε ρόλους κλειδιά. Το κομβικό σημείο είναι να κάνεις την αλυσίδα όσο πιο δυνατή γίνεται και αυτό είναι που καταφέραμε φέτος»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...