F1: Χαλάει το μεγάλο comeback του Kubica;

  • -
  • -

Όλα φαινόντουσαν να έχουν τελειώσει και την επιστροφή του Robert Kubica στην F1 με την ομάδα της Williams θεωρείτο τελειωμένη υπόθεση πριν από τον αγώνα στο Abu Dhabi, όμως φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει.

 

Οι δοκιμές για τον Πολωνό οδηγό έγιναν σε δυο μέρες στην πίστα του Yas Island, και όπως φαίνεται η Williams έφυγε με περισσότερα ερωτηματικά απο αυτή την διαδικασία. Η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν είναι ρόδινη και όλα δείχνουν ότι στην pole position για την θέση του Felipe Massa έχει μπει ο Ρώσος Sergei Sirotkin ο οποίος «κουβαλάει» γύρω στα 15εκ σε χορηγίες. Ο Kubica εκτιμάται ότι μπορεί να φέρει γύρω στα 7εκ.

 

Από την ομάδα δεν υπάρχουν διαρροές, και ο Kubica παρόλο που έχει προγραμματιστεί σήμερα να πάει στο εργοστάσιο της ομάδας στο Grove, επίσκεψη που είναι προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό, δεν δείχνει να είναι χαρούμενος.

 

Πολλά τα σύννεφα και το τοπίο συνεχίζει να είναι θολό. Η Williams βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη απόφαση και αφήνει τον χρόνο να περάσει καθώς έχει ακόμα περιθώρια για αποφάσεις. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...