F1: Ο Vettel νιώθει ότι απογοήτευσε την Ferrari

  • -
  • -

Σε φάση … αυτοκριτικής βρέθηκε ο Sebastian Vettel. Η Ferrari δεν αφήνει τους οδηγούς της να μιλάνε σε αποκλειστικές συνεντεύξεις, αλλά το Motorsport.com κατάφερε και πήρε μια από τον Γερμανό οδηγό.

 

Ο Γερμανός είπε ότι το συμβάν στο Μπακού, όταν στην αρχή έπεσε στο πίσω μέρος της Mercedes του Lewis Hamilton και στην συνέχεια πήγε δίπλα του και τον χτύπησε στα λάστιχα τον έκανε να νιώσει χειρότερα από αυτό που έγινε στην Σιγκαπούρη. «Πιστεύω ότι το Μπακού ήταν χειρότερο. Νιώθω ότι απογοήτευσα την ομάδα , γιατί κάτι που έκανα προφανώς κόστισε πιθανώς μια νίκη. Έτσι πιστεύω ότι η Σιγκαπούρη, για να είμαι ειλικρινής, έτσι όπως το βλέπω, είναι μέσα στους αγώνες και συμβαίνει. Προφανώς και είναι πολύ ατυχές , αλλά έχουν γίνει συμβάντα στην εκκίνηση στο παρελθόν και θα γίνουν και στο μέλλον. Εάν γίνονται μεταξύ οδηγών της ίδιας ομάδας είναι απογοητευτικό. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το περιγράψεις. Ήρθε σε κάποια καλή στιγμή; Όχι. Υπάρχει κάποια καλή στιγμή να γίνει; Πιθανώς όχι. Έτσι δεν έχει σημασία. Έγινε. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Πρέπει να εστιάσουμε τι έχουμε στα χέρια μας και σε ποια πράγματα μπούμε να ελέγξουμε», είπε ο Vettel.

 

Είναι γεγονός ότι μετά από τον αγώνα στο Βέλγιο τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα για την Ferrari. Κάνοντας «ταμείο» στο τέλος της χρονιάς θα είναι σίγουρα από τις ευχάριστες εκπλήξεις και πιθανώς τα πράγματα να ήταν διαφορετικά εάν δεν υπήρχαν προβλήματα αξιοπιστίας στους τελευταίους αγώνες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...