F1: Ο έλεγχος ποιότητας το πρόβλημα της Ferrari;

Ο Marchionne μίλησε στην Ιταλική τηλεόραση

  • -
  • -

Μετά από την δεύτερη συνεχόμενη αστοχία υλικών σε μονοθέσιο της Ferrari όλοι περίμεναν να δουν την αντίδραση του Sergio Marchionne. Ο ισχυρός άντρας της FCA μίλησε για το θέμα και χτύπησε το καμπανάκι για τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα.

 

«Ήταν μια τεχνική χαζομάρα και είχε επίπτωση στο μονοθέσιο, κάτι που μας κόστισε εκατομμύρια ευρώ», είπε ο Marchionne στο Ιταλικό CNBC. «Πρέπει να ανανεώσουμε την αφοσίωσή μας σχετικά με την ποιότητα των εξαρτημάτων που έρχονται στην F1. Είναι ένα πρόβλημα που πιθανώς να αγνοήσαμε με την πάροδο του καιρού, γιατί δεν είχε μεγάλη σημασία. Αλλά το είδαμε σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις πόσο καταστροφικές συνέπειες είχε. Θα το φτιάξουμε», τόνισε.

 

Για την γενική παρουσία της ομάδας, ο Marchionne είπε : «Χωρίς να είμαι αλαζόνας, πιστεύω ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο, εάν όχι καλύτεροι, από την Mercedes. Είμαι σίγουρος ότι εάν δεν είχαμε τα προβλήματα, όπως στους τελευταίους 3 αγώνες, θα είχαμε διαφορετική κουβέντα. Η σαιζόν δεν έχει χαθεί, υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν. Δεν θα μιλήσω για ατυχία, γιατί δεν πιστεύω σε αυτό. Το σημαντικό είναι να μην χάσουμε την εμπιστοσύνη που μας έφερε μέχρι εδώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το τι έχει κάνει η ομάδα και έχω μια πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη ότι στους επόμενους 4 αγώνες θα καταφέρουμε να κλείσουμε την διαφορά από την Mercedes»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...