F1: Ο Sebastian Vettel στην pole position!

  • -
  • -

O Sebastian Vettel έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε την pole position στην Σιγκαπούρη σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα για την Ferrari. Πίσω του οι δυο Red Bull Racing με τον Verstappen και Ricciardo.

 

Στο πρώτο κομμάτι η πίστα βελτιωνόταν συνεχώς από την στιγμή που έπεφτε η γόμα. Έτσι κάποιοι έκαναν προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή. Αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν επαφές με τον τοίχο στην προσπάθεια να βρουν δέκατα.

 

Αυτός που την πάτησε ήταν ο Felipe Massa ο οποίος μπόρεσε να κάνει μόνο ένα γρήγορο γύρο στο τέλος

 

 

Μπροστά οι δυο Red Bull Racing είχαν τον πρώτο λόγο στο τέλος του Q1 με τους Magnussen, Massa, Stroll, Wehrlein και Ericsson να μένουν εκτός της διαδικασίας

 

 

Στο δεύτερο σκέλος η έκπληξη άκουγε στο όνομα McLaren Honda, η οποία κατάφερε να φέρει και τα δυο μονοθέσια στο Q3 χωρίζοντας μάλιστα τις δυο Mercedes. Οι Palmer, Grosjean, Kvyat, Ocon και Perez δεν τα κατάφεραν να περάσουν στο τελευταίο σκέλος

 

Στο τρίτο και σημαντικότερο κομμάτι ο Sebastian Vettel έκανε αυτό που έπρεπε. Με εμφατικό τρόπο πήρε την pole position, αφήνοντας πίσω του τις δυο Red Bull Racing, τον Kimi Raikkonen και μετά έχουμε τις δυο Mercedes.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...