F1: Είχε ή δεν είχε πρόβλημα με τον κινητήρα ο Alonso;

Η Honda παίρνει θέση

  • -
  • -

Τα πράγματα ανάμεσα στον Alonso και την Honda παίρνουν άσχημη τροπή. O Fernando Alonso είναι ένας οδηγός που δεν μασάει τα λόγια του και όταν έχει τα νεύρα του είναι … ταύρος.

 

Ο χθεσινός αγώνας ήταν καταστροφικός για τον Ισπανό οδηγό ο οποίος μόλις έβλεπε τα άλλα μονοθέσια να τον περνούν … σταματημένο στην ευθεία μετά από την Eau Rouge, έβγαινε στην ενδοεπικοινωνία και εξέφραζε τα συναισθήματά του. «Στενάχωρο, πραγματικά στενάχωρο», είπε και μόλις μετά από λίγο του μετέφεραν την διαφορά από τους αντιπάλους του είπε «Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ ποια είναι η διαφορά. Είναι απλώς ένα τεστ». Ρώτησε στην συνέχεια μήπως υπάρχει βροχή στον ορίζοντα, κάτι που θα άλλαζε τον αγώνα, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Μετά από λίγο είπε «Πρόβλημα στον κινητήρα, πρόβλημα στον κινητήρα», και εγκατέλειψε.

 

Η Honda μέσω του αφεντικού της Yusuke Hasegawa είπε : «Μας μετέφερε από την ενδοεπικοινωνία ότι πίστευε ότι υπήρχε πρόβλημα με τον κινητήρα. Παρόλο που δεν βρίσκαμε τίποτα στην τηλεμετρία, αποφασίσαμε προληπτικά να σταματήσουμε το μονοθέσιο».

 

Ο Alonso όμως συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι υπήρχε πρόβλημα με τον κινητήρα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Alonso δεν θα μείνει στην ομάδα, εκτός και εάν καταφέρει να πάρει κινητήρες από την Renault, από την στιγμή που Mercedes και Ferrari δεν θέλουν να τους δώσουν. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...