Έτσι πετάνε οι «πιλότοι» της Formula 1 (vid)

Η Mercedes-AMG Petronas εξασφάλισε άνετες και γρήγορες μετακινήσεις για τους οδηγούς της

  • -
  • -

Οι οδηγοί της Formula 1 ζουν μέσα στην πολυτέλεια, όμως οι συνεχείς μετακινήσεις για προετοιμασία, δοκιμές και αγώνες είναι αναμφίβολα κουραστικές. Σε μία προσπάθεια να κάνει τη διαδικασία των πτήσεων πιο άνετη, η Mercedes-AMG Petronas προχώρησε σε συμφωνία με τη βρετανική NetJets, μία από τις κορυφαίες εταιρείες μίσθωσης ιδιωτικών αεροπλάνων.

Η συνεργασία εγκαινιάστηκε στο πρόσφατο Ουγγρικό Grand Prix, με τον Valtteri Bottas να ταξιδεύει σαν... βασιλιάς από τη Νίκαια στη Βουδαπέστη. Βέβαια το ιδιωτικό τζετ δεν προορίζεται μόνο για τον 28χρονο Φινλανδό, αλλά επίσης για τον Lewis Hamilton και υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας.

«Ο κόσμος θα φαντάζεται ότι τα ιδιωτικά αεροπλάνα συνεπάγονται και πολυτελές lifestyle. Πρόκειται όμως για κοινή πρακτική στη Formula 1 εδώ και καιρό που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον ώρες ξεκούρασης ή εργασίας θα κάνουν τη διαφορά. Είμαι ενθουσιασμένος που αρχίζει η συνεργασία μας με μία εταιρεία όπως η NetJets», δήλωσε ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της

Mercedes-Benz

, Toto Wolff.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...