F1: Νεες φήμες περί αποχώρησης Honda

  • -
  • -

Η Honda έχει βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με δημοσιεύματα τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους αυτές τις μέρες.

 

Προχθές ήταν το Γερμανικό site Auto Bild Motorsport το οποίο σε δημοσίευμά του ανέφερε  ότι η συνεργασία ανάμεσα στην Sauber και την Honda η οποία είχε ανακοινωθεί για το 2018 διαλύθηκε πριν καν ξεκινήσει.

 

Σήμερα σε δηλώσεις του στην Γαλλική εφημερίδα L’Equipe ο νέος αγωνιστικός διευθυντής και CEO της Sauber Frederic Vasseur είπε ότι το θέμα του συμβολαίου είναι το πρώτο με το οποίο θα ασχοληθεί από την Δευτέρα που θα πιάσει και επίσημα δουλειά. Πιθανό να έχει μπει και πάλι στο μικροσκόπιο η συνεργασία από την στιγμή που τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει ηρεμία στην ομάδα.

 

Όμως ένα άλλο δημοσίευμα από το Γερμανικό Auto Motor und Sport αναφέρει ότι η Honda θα επανεξετάσει την παρουσία της στην F1 τον Οκτώβριο και για τον λόγο αυτό ο Alonso ενώ αρχικά είχε πει ότι θα αποφασίσει το μέλλον του τον Σεπτέμβριο. Όλα αυτά την στιγμή που βλέπει άκρη στο φως του τούνελ σε ότι αφορά την απόδοσή της με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το ολοκληρωμένο πακέτο θα φέρει 40 ίππους πιο κοντά την Honda στον ανταγωνισμό, εάν όχι τότε θα αποχωρήσει.

 

Εάν αποχωρήσει η Honda τι θα γίνει; Όπως αναφέρει το άρθρο οι εταιρίες Ferrari, Mercedes και Renault θα δίνουν ήδη σε 3 ομάδες κινητήρα με την McLaren να μην έχει κανένα (έχοντας στα υπόψη ότι η Sauber θα πάει σε Ferrari).

 

Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο για την συνέχεια … 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...