F1: Η Ferrari δεν ενδιαφέρεται για τον Alonso

Μειώνονται οι επιλογές για τον Ισπανό οδηγό

  • -
  • -

Ο Fernando Alonso μπορεί να είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς, όμως τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Έφυγε από την Ferrari επιλέγοντας την McLaren Honda σε ένα project το οποίο δεν έχει αποφέρει τα αναμενόμενα. Ο Alonso δεν έχει συμβόλαιο για του χρόνου και προσπαθεί να πλασάρει τον εαυτό του στο μεταγραφικό παζάρι διαρρέοντας ότι έχει ρίξει και πάλι γέφυρες προς την Ferrari.

 

Όμως ο ισχυρός άντρας της Ferrari, ο Sergio Marchionne, ερωτηθείς για τον Alonso σχολίασε : «o Alonso μπορεί ναι μεν να έχει δείξει την επιθυμία να επιστρέψει, αλλά δεν έχει βρει την αντίστοιχη απάντηση από την δική μας πλευρά. Δεν ενδιαφερόμαστε. Όσον αφορά τον Verstappen δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Πριν από το τέλος της χρονιάς θα ξέρετε», είπε, τρίζοντας από την άλλη τα δόντια στον Raikkonen : «Ο Kimi πρέπει να δείξει ένα υψηλότερο επίπεδο αφοσίωσης. Υπάρχουν μέρες που πιστεύω ότι είναι νωθρός, αλλά θα δούμε».

 

Από την άλλη είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον Vettel και για άλλη μια φορά είπε ότι το συμβόλαιο τον περιμένει και ότι είναι στο χέρι του Vettel η απόφαση για το εάν θα συνεχίσει στην ομάδα. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...