F1: Μπορεί να επιστρέψει στην F1 o Kubica;

  • -
  • -

Ο Robert Kubica είχε το 2011 ένα τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα ράλι που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή. Στάθηκε τυχερός και «γλίτωσε» με ένα μεγάλο τραύμα στο δεξί του χέρι και χρειάστηκαν πάνω από 10 εγχειρήσεις για να μπορέσει να έρθει σε μια κατάσταση ώστε να είναι … λειτουργικό.

 

Πρόσφατα έκανε δοκιμές με την ομάδα της Renault σε ένα παλαιότερο μονοθέσιο και συμπλήρωσε 114 γύρους κάνοντας, όπως λένε οι φήμες, ταχύτερο κατά 0.3 δευτ γύρο από τον δοκιμαστή της Renault, Sergei Sirotkin. Και ενώ από την ομάδα προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους λέγοντας ότι το τεστ αυτό ήταν «μια και έξω» , τώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC ετοιμάζεται και άλλο ένα!

 

Γεγονός είναι ότι ο Kubica εντυπωσίασε την πρώην ομάδα του και ένα δεύτερο τεστ δείχνει ότι υπάρχει η πιθανότητα να σκεφτούν σοβαρά τον Kubica για μια αγωνιστική θέση. Το 2012 ο Πολωνός οδηγός ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγούσε στην Ferrari όμως το ατύχημα πρόλαβε τις εξελίξεις.

 

Ο ίδιος τόνισε ότι από 10% πιθανότητες που έδινε στον εαυτό του πριν από το πρώτο τεστ για πιθανή επιστροφή στην ενεργό δράση, πλέον είναι στο 80-90%. Εάν ο Kubica πράγματι είναι εντάξει και μπορεί να τρέξει, γιατί να μην είναι η πρώτη επιλογή για την Renault ή για οποιαδήποτε άλλη ομάδα;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...