F1: Δεν υπάρχει θέση στην Renault για τον Alonso;

  • -
  • -

Μια δήλωση με την οποία «ξεκαθαρίσει» την θέση της Renault για την περίπτωση του Fernando Alonso έκανε ο ‘ειδικός σύμβουλος’ της ομάδας, Alain Prost στο Sky Sports HQ. O Ισπανός οδηγός που δεν έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, επιθυμεί να είναι σε μια ομάδα που θα μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα το 2018,.

 

«O Fernando θέλει να κερδίσει αγώνες και πρωταθλήματα. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να του προσφέρουμε ένα μονοθέσιο για να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής του χρόνου και ίσως σε δυο χρονια», είπε ο Alain Prost και συμπλήρωσε : «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είμαι στον χώρο για σχεδον 40 χρόνια και ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί με αυτό. Θέλουμε να έχουμε εξέλιξη, αλλά δεν πρέπει να έχουμε χαζές τοποθετήσεις μόνο και μόνο επειδή ο Fernando θα είναι εκεί (διαθέσιμος για μεταγραφή)»

 

Ανάλογη δήλωση έκανε και ο Niki Lauda ο οποίος είπε ότι ο Alonso δεν είναι στην λίστα των οδηγών που επιθυμεί η Mercedes, αλλά ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Δεν υπάρχουν πολλές πόρτες ανοιχτές για τον Ισπανό οδηγό. Είναι πλέον 35 χρονών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...