F1: O Hamilton πήρε την Pole Position στην Ισπανία

  • -
  • -

Μεγάλη μάχη ανάμεσα στις Mercedes και Ferrari στα προκριματικά της Ισπανίας. Αυτός που χαμογέλασε παίρνοντας την πρώτη θέση ήταν ο Lewis Hamilton με τον Sebastien Vettel να παίρνει την 2η θέση στην εκκίνηση για αύριο.

 

Η αγωνία στο γκαράζ της Ferrari στην πλευρά του Vettel είχε χτυπήσει κόκκινο πριν από τα προκριματικά καθώς οι μηχανικοί έτρεχαν με αντίπαλο για να αλλάξουν στοιχεία της μονάδας ισχύος. Τελικά τα κατάφεραν και έδωσαν στον Γερμανό το μονοθέσιο έτοιμο για τα προκριματικά.

 

Δεν πέρασε όμως ένας γύρος και η Ferrari έδωσε εντολή στον Vettel να σταματήσει το μονοθέσιο

 

 

«Είστε σίγουροι;», ρώτησε ο Γερμανός, παίρνοντας απάντηση να γυρίσει στα πιτ, ενώ στην συνέχεια η ενημέρωση ήταν να συνεχίσει κανονικά τα προκριματικά και καλά έκανε.

 

Στο τέλος του Q1 ο Ericsson, Palmer, Stroll, Vandoorne και Kvyat πήραν τον δρόμο για να αλλάξουν ρούχα, ενώ η μάχη ανάμεσα στις Mercedes και Ferrari έπαιρνε φωτιά

 

 

Στο δεύτερο σκέλος οι Magnussen, Sainz, Hulkenberg, Grosjean και Wehrlein δεν τα κατάφεραν με την έκπληξη να είναι η McLaren που πέρασε στο Q3

 

 

 

Στο τελευταίο σκέλος είχε πολύ μεγάλη ένταση με την μάχη ανάμεσα στους 4 οδηγούς των Mercedes και Ferrari να παλεύουν για την pole position.

 

Τελικά αυτός που κέρδισε την μάχη ήταν ο Lewis Hamilton με τον Sebastian Vettel να είναι απειροελάχιστα πίσω του. Την τετράδα έκλεισαν οι δυο Φιλανδοί Bottas και Raikkonen.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...