F1: Η κατάσταση του συμβολαίου του Vettel με την Ferrari

  • -
  • -

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος και γνώστης των θεμάτων της Ferrari, Leo Turrini, έγραψε κάποια πράγματα για την κατάσταση που υπάρχει με τους οδηγούς και το μέλλον τους στην Scuderia.

 

Ο Leo Turrini αναφέρει ότι η Ferrari πηγαίνει στην σαιζόν έχοντας για το 2018 δυο κενές θέσεις, αφού τα συμβόλαια των Vettel και Raikkonen λήγουν στο τέλος της χρονιάς. Με το που έγινε η ανακοίνωση του Rosberg ότι δεν θα συνεχίσει στην F1, η Mercedes ήρθε σε επικοινωνία με τον Sebastian Vettel. Κατά την διάρκεια των pre-season δοκιμών ο Niki Lauda είπε εμπιστευτικά σε φίλους του ότι ο Vettel έχει ένα προ-σύμφωνο με την ομάδα από την Στουτγάρδη για την επόμενη σαιζόν. Τα αποτελέσματα που ήρθαν όμως μετά από 4 αγώνες από την Ferrari ήταν όμως για όλους έκπληξη.

 

Ο Marchionne είναι ένας άνθρωπος σκληρός στις διαπραγματεύσεις του και στην Κίνα είχε πει ότι το ζήτημα με τα συμβόλαια των οδηγών θα είναι το λιγότερο από τα προβλήματά του. Φυσικά σε μια ανταγωνιστική Ferrari όλοι θέλουν να τρέξουν για την Ιταλική ομάδα. Ένα πρωτάθλημα με την Ferrari είναι όνειρο όλων των οδηγών και τα τελευταία χρόνια μόλις 4 το κατάφεραν, συγκεκριμένα οι Lauda, Scheckter, Schumacher και Raikkonen.

 

O Vettel δεν έχει μάνατζερ, αλλά ένα δικηγόρο ο οποίος τον βοηθάει με τα ζητήματα που αφορούν συμβόλαια. Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν διαρροές οποιουδήποτε τύπου. Το ίδιο συνέβη όταν έφυγε από την Red Bull Racing για να πάει στην Ιταλία και την Ferrari. Δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του ο Γερμανός. Το σίγουρο είναι ότι θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του Michael Schumacher και να πάρει ένα, τουλάχιστον, πρωτάθλημα με την Ferrari. Όσον αφορά τον Raikkonen, ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει.

 

Συνήθως οι πρώτες κουβέντες γίνονται μετά από τον αγώνα στον Καναδά και πριν φύγουν οι μηχανικοί και οι οδηγοί για καλοκαιρινές διακοπές έχουν κάτι στα χέρια τους για να τροφή για σκέψη. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...